سرکه سیب و عسل ترکیبی جادویی برای سلامتی

 سرکه سیب و عسل ترکیبی جادویی برای سلامتی

سرکه سیب و عسل دو ماده طبیعی شگفت‌انگیز هستند که فایده زیادی برای سلامتی دارند. این دو ماده به شکل خام می‌توانند طیف گسترده‌ای از مشکلات مربوط به سلامتی را درمان کنند. با ترکیب کردن سرکه و عسل می‌توانید مزایای این دو داروی طبیعی را افزایش دهید. علاوه بر این، افزودن عسل شیرین به سرکه سیب باعث می‌شود که نوشیدنی‌تان خوش‌طعم‌تر شود.

خواص سرکه سیب و عسل

۱. بهبود سلامت مفاصل

مصرف منظم سرکه سیب و عسل می‌تواند به کنترل و به طور طبیعی کاهش التهاب که موجب درد مفاصل می‌شود کمک کند. چنین تاثیری باعث می‌شود که سرکه سیب و عسل یک داروی خانگی مفید برای آرتریت (التهاب مفاصل) و سایر اختلالات التهابی باشد که بر مفاصل تاثیر می‌گذارند.

۲. درمان سوزش سر دل و رفلاکس اسید

این نوشیدنی می‌تواند به شما کمک کند که از شر علائم سوزش سر دل، نوعی احساس سوزش در معده پس از خوردن غذا، خلاص شوید. سرکه  و عسل هر دو کمک می‌کنند تا اسید معده متعادل شود و همچنین عسل دارای اثر ضد التهابی و تسکین‌دهنده در مری است.

۳. بهبود سلامت دستگاه گوارش

این ترکیب جادویی فقط علائم سوزش سر دل را از بین نمی‌برند، بلکه این دو همچنین سلامت دستگاه گوارش را نیز بهبود می‌دهد. ماهیت اسیدی سرکه سیب به تحریک آنزیم‌های مورد نیاز برای هضم مناسب کمک می‌کند؛ عسل بسیاری از مشکلات گوارشی را تسکین می‌دهد.

۴ کاهش سطح قند خون

این معجون می‌تواند به افراد مبتلا به دیابت کمک کند که سطح قند خونشان را بهتر کنترل کنند. هم عسل و هم سرکه سیب تاثیر مثبتی بر حساسیت به انسولین دارند و دارای مزایای زیادی برای سلامتی هستند.

۵. افزایش سطح انرژی

نوشیدن سرکه سیب وعسل در هنگام صبح یا قبل از ورزش، می‌تواند انرژی شما را افزایش دهد.
اگر چه مطالعاتی مبنی بر وجود رابطه مستقیمی بین سرکه سیب و افزایش سطح انرژی وجود ندارد، اما می‌توانید ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری از آن را با یک قاشق چایخوری عسل به یک لیوان آب اضافه کنید تا مزایایی که برای سلامتی دارد به‌دست بیاورید و به طور طبیعی به پاکسازی کبد کمک کنید.

۶. درمان گلو درد

خواص ضدعفونی‌کننده سرکه سیب و عسل می‌تواند به کشتن عفونت‌هایی که باعث گلودرد می‌شوند، کمک کند. همچنین خواص ضد میکروبی و تسکین‌دهنده عسل به طور طبیعی باعث کاهش درد گلو و از بین رفتن میکروب‌های گلو می‌شود. سرکه سیب هم از قدیم درمان موثری برای گلو درد بوده است.

۷. تسریع روند کاهش وزن

این ترکیب می‌تواند به کاهش وزن کمک کند. سرکه سیب اشتهای‌تان را سرکوب می‌کند، سطح قند خون‌تان را کنترل می‌کند و از تجمع چربی در بدن جلوگیری می‌کند.
خواص سرکه سیب و عسل

۸. کاهش کلسترول

ترکیب عسل و سرکه سیب را بنوشید تا به طور طبیعی سطح کلسترول‌تان کاهش بیابد و سلامت خون خود را حفظ کنید.
مطالعه‌ای در رابطه با اثرات کاهش کلسترول عسل نشان داد که مصرف منظم عسل باعث کاهش کلسترول LDL (کلسترول بد) و افزایش کلسترول HDL (کلسترول خوب) می‌شود.

۹. بهبود سلامت قلب

تحقیقاتی که در مورد خواص دارویی عسل صورت گرفته‌است، نشان می‌دهد که این ماده خوراکی حاوی آنتی‌اکسیدان‌های قوی است. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در عسل می‌تواند به جلوگیری از بیماری قلبی و عروقی کمک کند. برای مثال، عسل باعث جلوگیری از لخته شدن خون می‌شود و کلسترول «بد» را کاهش می‌دهد؛ در نتیجه خطر ابتلا به سکته مغزی و حمله قلبی را کاهش می‌دهد. سرکه سیب با کاهش کلسترول و همچنین کاهش فشار خون بالا به سلامت قلب کمک می‌کند.

۱۰. کاهش فشار خون

یکی دیگر از مزایای سرکه و عسل که به طور طبیعی باعث کاهش فشار خون می‌شود و این برای قلب نیز فایده دارد. در واقع، هم عسل و هم سرکه سیب خواصی دارند که دارای فعالیت ضد فشار خون هستند.

۱۱. درمان سرفه

عسل همواره به عنوان یک درمان طبیعی برای سرفه توصیه شده است. تحقیقات پزشکی همچنین از اثربخشی آن به عنوان یک عامل بهبود دهنده پشتیبانی کرده‌اند.
سرکه سیب هم برای کاهش سرفه کاربرد دارد. مخلوط عسل و سرکه از سوی سقراط برای درمان سرفه مداوم تجویز شده‌است.

۱۲. بهبود سلامت پوست

این ترکیب  به خاطر خواص ضد باکتری که دارد دارویی فوق‌العاده برای پوست است. هم عسل و هم سرکه سیب برای درمان اگزما، پسوریازیس، آکنه روزاسا، آکنه و دیگر بیماری‌های التهابی پوست استفاده می‌شود.

عسل و سرکه سیب با هم، داروی مؤثری را برای خلاص شدن از شر آکنه می‌سازند. مطالعات زیادی نشان می‌دهند که سرکه سیب یک عامل ضد میکروبی موثر است. شما می‌توانید سرکه سیب را برای پاک کردن کثیفی و چربی‌های اضافی از منافذ پوست‌تان استفاده کنید. عسل همچنین به ترمیم پوست آسیب‌دیده کمک می‌کند و میکروب‌هایی را که می‌توانند منافذ را آلوده و ملتهب کنند، از بین ببرد.

۱۳. پیشگیری از برخی سرطان‌ها

برخی از مطالعات اولیه نشان داده‌اند که سرکه می‌تواند رشد برخی از سلول‌های سرطانی را مهار کند. یک مطالعه که در چین انجام شد، نشان داد که یک رژیم غذایی حاوی لوبیا، سبزیجات و سرکه به کاهش خطر ابتلا به سرطان مری کمک می‌کند.

۱۴. کاهش التهاب بدن

این ترکیب کمک می‌کند تا سطح pH قلیایی مناسب حفظ شود و به این ترتیب از بروز التهاب در بدن جلوگیری می‌کنند.
سرکه به طور طبیعی اسیدی است، اما پس از مصرف قلیایی می‌شود. عسل نیز دارای pH پایین است، اما پس از آن‌که وارد بدن شود، قلیایی می‌شود.

طرز تهیه :

– یک قاشق چایخوری عسل خام را با ۱ قاشق چایخوری سرکه سیب  در یک لیوانآب گرو ریخته و مخلوط کنید .
– نوشیدنی سرکه سیب و عسل را ۱ تا ۳ بار در روز بنوشید تا اوضاع سلامتی شما بهبود بیابد.
می‌توانید عسل بیش‌تری به آن اضافه کنید تا طعم تند سرکه را کاهش دهید.

منبع: صد آنلاین

Admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *