تخلیه چربی دهانی برای لاغر شدن صورت

پف داشتن و چاقی صورت در ناحیه گونه ها میتواند زیبایی و خوش فرمی قسمت بالای صورت و نیز زیر خط فک را بپوشاند و آن را تحت تأثیر قرار دهد. چاقی صورت در ناحیه گونهها اغلب به خاطر تجمع چربیهایی است که اصطلاحاً به آن چربی دهانی گفته میشود.تخلیه چربی دهانی یا چربی بوکال باعث میشود صورتی کشیدهتر و خوش فرمتر داشته باشید و مناسب افرادی است که چربی بیش از حد در ناحیه گونهها دارند.
چربی داخل دهان یا بوکال، یک چربی عمقی است که میتواند با بیرونزدگیاش باعث ایجاد پری در سمت خارجی گوشه لبها شود. در اغلب موارد باید برای حفظ حجم صورت و چربیهای آن حداکثر تلاش انجام گردد و برداشت این چربی معمولاً آن نتایجی را که فرد انتظار دارد ایجاد نخواهد کرد.
ازآنجاییکه این قسمت از چربی در زیر عضلات صورت قرار دارد و عمقی میباشد نمیتوان با لیپوساکشن صورت از روی پوست آنها را برداشت.
تغییرات حاصل از جراحی تخلیه چربی دهانی
اگر چه ممکن است تغییرات حاصل از جراحی تخلیه چربی دهانی در صورت شما خیلی ظریف باشد، اما شکل کلی چهره شما خوش فرمتر و لاغرتر به نظر خواهد رسید و استخوان گونه و چانه شما با برجستگی بیشتری دیده خواهد شد. لاغر کردن صورت با حذف چربیهای ناحیه گونه اغلب باعث میشود که فرد چهره بالغتری داشته باشد و اعتماد به نفس او تقویت شود. همچنین از آنجا که این جراحی از طریق داخل دهان شما انجام میشود، هیچ گونه بریدگی یا جای زخمی بر روی صورت شما باقی نخواهد ماند.
خطرات و عوارض آین عمل:
- بروز واکنش حساسیت به داروی بیهوشی
- احتمال آسیبدیدگی عصب
- بیحسی دائمی گونهها یا پایین صورت
- ایجاد فرورفتگیهای ناخواسته بر روی گونهها
- ایجاد زائدهها و برآمدگیها
- تشکیل هماتوم (جمع شدن خون)
- تجمع سرم (جمع شدن مایع)
- بروز عفونت
- نامتقارن شدن صورت
افراد مناسب برای این عمل
برای عمل جراحی کشیده کردن صورت نیز به مانند همه عملهای زیبایی دیگر، برخورداری از سلامت جسمی و داشتن انتظارات واقع بینانه از نتایج عمل، شرایطی ضروری برای هر کاندیدا محسوب میشود. جراحی تخلیه چربی دهانی راهکار مناسبی برای رفع چاقی بیش از حد صورت در ناحیه گونهها میباشد، البته چاقی و پف صورت نباید به علت سانحه، ضرب دیدگی یا جراحیهایی که قبلاً در این ناحیه انجام شده است، به وجود آمده باشد. همچنین جراحی تخلیه چربی دهانی برای افزایش برجستگی استخوانهای گونه و فک نیز روش مناسبی میباشد.
نحوه انجام این جراحی
-مهمترین چالش در برداشت چربی داخل دهانی، پرهیز از آسیب به بافتهای عصبی و عضلانی مجاور آنهاست و معمولاً عمل آن تحت بیحسی موضعی یا بیدردی خفیف در مطب یا کلینیک انجام میشود که در طی آن برش کوچکی در داخل دهان داده میشود و چربی دهانی از خلال آن برش بیرون کشیده شده و برداشته میشود.
منبع:دکتر سلام