ترشی بادمجان و طرز تهیه آن مرحله به مرحله

 ترشی بادمجان و طرز تهیه آن مرحله به مرحله

یکی از ترشی‌های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد  در ادامه با طرز تهیه ترشی بادمجان خانگی  آشنا خواهید شد.

مواد لازم:

  • بادمجان قلمی
  • سیر
  • سبزی معطر (جعفری، نعنا، ترخون، سبزی محلی و سبزیجات معطر دیگر)
  • فلفل سبز در صورت تمایل
  • سرکه قرمز
  • سیاه دانه، گلپر، فلفل قرمز و فلفل سیاه در صورت تمایل

طرز تهیه ترشی بادمجان :

– سر و ته بادمجان‌ها را بگیرید و آن‌ها را به قطعات درشت خرد کنید.

-بادمجان‌ها را در سرکه و نمک برای یک ربع بجوشانید. آن‌ها را جایی بگذارید تا سرکه‌ی اضافی ازشان خارج شود.

_برای این کار می‌توانید بادمجان را در آبکش قرار دهید. برای هر یک کیلو بادمجان، یک لیوان سرکه لازم است.

– بعد از پخت بادمجان آن را در آبکش بریزید تا سرکه اضافی  آن خارج شود.

-وقتی بادمجان‌ها خنک شد آنها رواکم کم در شیشه بریزید و بین هر لایه کمی سیر خرد شده و سبزی خشک و سبزی ترشی بریزید و در لایه‌ی رویی در هر شیشه یک تا دو عدد فلفل قلمی تند خرد کنید.

_این به ذائقه‌ی شما در مقابل تحمل تندی برمیگرده که چقدر فلفل بریزید.

طرز تهیه ترشی بادمجان

تهیه‌ی سبزیجات ترشی،

ابتدا بایدسبزیجات  را بشویید، وقت کافی دهید تا کاملا خشک شوند و خردشان کنید.

اگر بعد از شستن، آب آن‌ها را به درستی نگیرید و زمان کافی برای خشک شدن ندهید، ممکن است باعث کپک زدن ترشی شوند.

سیاه‌دانه، گلپر، فلفل قرمز و قرمز سیاه را در صورت تمایل اضافه کنید. بهتر است از دانه‌ی این مواد به صورت آسیاب‌نشده استفاده کنید.

مقدار سیر را زیاد نریزید (تقریبا در ازای هر کیلوگرم بادمجان، ۴۰۰ گرم سیر لازم است). زیاد بودن سیر می‌تواند باعث تندی نامطبوع ترشی شود

نمک و سرکه را با هم ترکیب کنید و آن را روی مواد بریزید. مقدار سرکه باید آن‌قدر باشد که روی مواد ترشی را بگیرد.

در ظرف را ببندید و حدود دو هفته آن را در جای خنک نگه دارید تا ترشی شما آماده شود. اگر در این مدت مواد ترشی سرکه را به خود جذب کردند و مقدار سرکه کم شد، روی آن را سرکه بریزید.

نکات لازم:

بادمجان هایی که معروف به شمالی هستند و باریک و قلمی و خوشرنگ اند رواانتخاب کنید .

بهتر است بادمجان‌ها دانه یا تخم نداشته باشند.

اگه بادمجن تخم داشت سعی کنید آن قسمت ها را زیاد نریزید.

Admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *