خورشت قلیه مرغ به همراه مواد لازم و طرز تهیه

 خورشت قلیه مرغ به همراه مواد لازم و طرز تهیه

خورشت قلیه مرغ یک غذای خوشمزه و مفید است که طرز تهیه آن مانند قلیه ماهی است اما به جای ماهی از مرغ استفاده می‌کنیم.بنابراین اگر از طعم قلیه ماهی ماهی خوشتان نمی آید می توانید به جای آن قلیه مرغ را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه قلیه مرغ آشنا شوید.

مواد لازم:

سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
سیر: ۳ حبه
پیاز: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز: ۱۲۵ گرم
شنبلیله: ۱۲۵ گرم
سیر: ۵ حبه
تمبر هندی: ۱ بسته
زیره: به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
فلفل قرمز: به میزان لازم
آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده: ۱ قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت قلیه مرغ

برای تهیه قلیه مرغ ابتدا سینه مرغ را شسته و تکه تکه می‌کنیم.

سپس داخل قابلمه مقداری روغن ریخته و پیاز را درون آن به صورت نگینی خرد می کنیم و کمی تفت می دهیم. بعد از آن سیر را نیز له یا رنده می کنیم و به پیاز داغ اضافه می کنیم

حالا کمی فلفل و نمک و زردچوبه به پیاز داغ اضافه کرده و سپس سینه مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم و با پیاز داغ تفت می دهیم تا تغییر رنگ داده و عطر پیاز و سیر به خورد آن برود.

بعد از اینکه تغییر رنگ داد آرد گندم را به مرغ ها اضاف می کنیم و با آن ترکیب می کنیم

بعد زیره را نیز پودر کرده و به موادمان اضافه می کنیم.

حالا باید سبزی ها را ساطوری کرده و در ماهیتابه ای جدا تفت می دهیم .

هنگام سرخ کردن سبزی ها دو حبه سیر را نیز نگینی کرده و به سبزی ها اضافه می کنیم و همراه آن ها تفت می دهیم. حالا وقتی سبزی ها سرخ شدند آن را داخل قابلمه حاوی مرغ و سایر مواد ریخته و به همراه آن ها تفت می دهیم. حالا رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و به همراه مواد تفت می دهیم.

آماده کردن تمبر هندی

حالا در یک کاسه تمبر هندی را ریخته و هسته ها را از آن جدا می کنیم سپس کمی آب ولرم داخل تمبر هندی می ریزیم و با دست تمبرهندی را از هم باز کرده و داخل آب حل می کنیم. بعد تمبر هندی را به قابلمه اضافه کرده و همه مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم سپس زعفران دم کرده را به خورشت اضافه می کنیم و آن را می چشیم تا در صورت نیاز نمک و فلفل آن را تنظیم کنیم.

در آخر نیز پودر فلفل قرمز را مطابق سلیقه خود و به اندازه ای که دوست دارید به خورشت اضافه کنید و سپس در قابلمه را بگذارید تا با حرارت ملایم و آرام آرام بپزد و جا بیفتد.

قلیه مرغ

Admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *