کیک موز و گردو عصرانه بسیار خوشمزه

 کیک موز و گردو عصرانه بسیار خوشمزه

کیک موز و گردو از انواع کیک های خوشمزه و لذیذ است که در بین همه افراد مخصوصا کودکان طرفداران زیادی دارد, در ادامه این مطلب با طرز تهیه کیک موز و گردو آشنا خواهید شد. امیدوارم شما هم این کیک خوشمزه را درست کرده و از طعم فوق العاده آن  نهایت لذت را ببرید.

مواد لازم

شیر : ۱ پیمانه
روغن مایع : ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ : ۲ عدد
آرد سفید : ۲ پیمانه
بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
موز : ۲ عدد
وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری
گردوی خرد شده : به میزان لازم
شکر : ۱ پیمانه

طرز تهیه کیک موز و گردو

ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود.
سپس گردو ها را خرد کنید و گردوهای خرد شده را در درون مقداری آب خیس کنید. تخم مرغ ها را به همراه شکر در درون ظرف مناسبی بریزید.

مخلوط شکر و تخم مرغ را هم بزنید تا به رنگ کرم در آیند و کشدار شوند.

سپس روغن را به مخلوط شکر و تخم مرغ زده شده اضافه کنید و موز را با کمک چنگال در درون ظرفی مناسبی به شکل پوره در آورید.

سپس پوره های موز را نیز به همراه وانیل به مایع کیک بیافزایید و با کمک همزن دوباره مایع کیک را هم بزنید.

سپس آرد و بیکینگ پودر را ۳ بار الک کنید.

مخلوط آرد را به صورت آرام آرام به مایع کیک اضافه کنید و با هر بار اضافه کردن آرد مقداری شیر نیز به مایع کیک اضافه کنید و با کمک لیسک مایع کیک را به صورت آرام آرام هم بزنید.

 سپس گردو خرد شده را به مایع کیک اضافه کنید.

ته قالب فر و اطراف آن را چرب کنید  سپس مایع کیک را در درون قالب فر بریزید.

 قالب فر را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

سپس آن را بیرون آورده وبه ظرف مورد نظر انتقال دهید و برش بزنید. نوش جان

کیک موز و گردو

Admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *