طرز تهیه بادمجان بقچه‌ای خوشمزه و سنتی

 طرز تهیه بادمجان بقچه‌ای خوشمزه و سنتی

بادمجان بقچه‌ای یک پیش غذای عالی و شیک می باشد که برای شروع پذیرایی در مهمانی و تولد ها بسیار مناسب می باشد پس با ما همراه باشد تا با طرز تهیه بادمجان بقچه‌ای آشنا شوید.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
بادمجان : ۵ عدد
جعفری خرد شده:۲ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده: ۳ حبه
پاز خرد شده:۱ عدد
فلفل ونمک وزردچوبه:به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه بادمجان بقچه‌ای :

ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید .

جعفری و پیاز را خرد کرده و سیر را هم رنده کنید و کنار بگذارید.

حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید تا گرم شود، سپس پیاز ها را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا سبک شود.

در این مرحله سیر را اضافه کنید و به همراه پیاز کمی تفت دهید.سپس نمک، زردچوبه و فلفل را به آن اضلفه کنید.

در ادامه گوشت چرخ کرده را به تابه افزوده و تفت دهید تا تغییر رنگ داده و سرخ شود. رب گوجه را در گوشه ای از تابه تفت داده و با سایر مواد مخلوط نمایید تا رنگ داده و خامی آن از بین برود.

در مرحله آخر جعفری خرد شده را بریزید و نصف لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا مواد برای چند دقیقه با درب بسته بپزد و آب آن تبخیر شود.

بادمجان ها را از آب خارج کرده و آن ها را به شکل ورقه های نازک برش بزنید. بادمجان ها را با روغن سرخ کرده و روی یک دستمال تمیز قرار دهید تا روغن اضافی اش برود.

داخل یک ظرف دو تا سه ورق بادمجان را به شکل ظربدر روی هم قرار داده و یک قاشق از مواد را در میان آن قرار داده و بادمجان ها را روی یکدیگر برگردانید تا حالت بقچه پیدا کند.

بادمجان بقچه‌ای

در نهایت با کمک یک خلال دندان بادمجان ها را ببندید و روی آن یک برش فلفل دلمه ای یا زیتون و یا هر چیز دیگری به سلیقه خود روی آن قرار دهید.

طرز تهیه سس این غذا:

یک پیاز کوچک را به صورت نگینی خرد می کنیم و بعد همراه با روغن تفت می دهیم تا کمی سبک و طلایی رنگ شود.

حالا پوره گوجه فرنگی را به پباز های در حال تفت داده شدن اضافه می کنیم.

وقتی یه مقدار پوره همراه با پیاز تفت خورد و کمی ابش کشیده شد، نمک را به همراه ادویه ها به آن اضافه میکنیم.

اگر گوجه های شما، خیلی رنگ نداشت نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم به آن اضافه کنید تا سس خوش رنگ تری داشته باشید.

حالا بقچه ه راا درون سس گوجه فرنگی قرار داده و درب تابه را می‌بندیم و میگذاریم تا با حرارت ملایم  برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بقچه ها داخل سس بپزند.

سپس آن را در  رو در ظرف مورد نظر ریخته و سرو می‌کنیم.

بادمجان بقچه‌ای

Admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *