سس پستو به همراه مواد لازم و طرز تهیه

 سس پستو به همراه مواد لازم و طرز تهیه
سس پستو یکی از سس‌های بسیار خوشمزه، خوش رنگ و البته پرطرفدار ایتالیایی است. خاستگاه این سس به شهر جنوا در لیگوریا ایتالیا باز می‌گردد. سس پستو به صورت سنتی شامل سیر له‌شده، ریحان خردشده، روغن زیتون،  پنیر پارمزان و مغز گردومی‌باشد. در ادامه با طرز تهیه این سس آشنا می‌شوید.

مواد لازم:

  • مغز گردو : ۱/۳ پیمانه
  • سیر : ۲ حبه درشت
  • برگ ریحان : ۱ لیوان
  • روغن زیتون : ۱/۲ پیمانه
  • پودر پنیر پارمزان : ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه سس پستو

ابتدا گردو‌ها را در یک ماهیتابه قرار دهید و ماهیتابه را روی حرارت متوسط بگذارید.

نیازی نیست به گردو‌ها روغن اضافه کنید. اجازه دهید گردو‌ها به مدت ۳ تا ۵ دقیقه روی حرارت باشند. مدام آن‌ها را هم بزنید تا رنگشان قهوه‌ای طلایی شود و عطرشان درآید.

سپس بلافاصله گردو‌ها را به یک بشقاب منتقل کنید و اجازه دهید به مدت تقریبا ۵ دقیقه خنک شوند.

گردوی تفت داده شده، برگ‌های ریحان و سیر را در مخلوط‌کن بریزید و مواد را چند پالس بزنید تا به‌خوبی ترکیب شوند.

همان‌طور که مخلوط‌کن روی دور کند روشن است، روغن زیتون را به‌آرامی به مواد اضافه کنید و چند پالس دیگر بزنید تا ترکیب نرم شود.

پنیر پارمزان را اضافه کنید و دوباره مواد را مخلوط کنید. سس پستو ی شما آماده است آن رارا درون یک کاسه بریزید و کنار بگذارید.

سس پستو

شما می‌توانید این سس خوش‌رنگ را همراه با انواع پاستا، مرغ تنوری، ماهی، سبزیجات گریل‌شده و… میل کنید. علاوه بر سس پستو انواع مختلفی از سس‌ها وجود دارد که برای غذاهای مختلف می‌تواند نقش یک طعم‌دهنده عالی را بازی کند.

Admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *