نکات کلیدی و رمز ورازهای پخت ته‌چین مرغ عالی و خوشمزه

 نکات کلیدی و رمز ورازهای پخت ته‌چین مرغ عالی و خوشمزه
در این مطلب برخی از نکات کلیدی برای پخت ته‌چین مرغ را آورده‌ایم و امیدواریم این فوت‌وفن‌های ساده و کاربردی، باعث شود بتوانید یک ته چین زعفرانی عالی بپزید.

نکات کلیدی برای پخت ته‌چین مرغ

۱. ماست ته چین هر چه غلیظ تر باشد،بهتر است.می‌توانید از ماست سون یا ماست یونانی استفاده کنید.

۲. می‌توانید یک یا دو ساعت قبل از شروع پخت، ماست معمولی را داخل یک لیوان بریزید و بیرون از یخچال قرار دهید.

۳. برای این که خلال بادام و پسته طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید آن را از شب قبل در کمی آب، گلاب و شکر نم کنید.

۴.برای اینکه ته چین طعم بهتری داشته باشد ابتدا یک پیاز را خیلی ریز خرد کرده و مرغ را پس از پختن ریز ریزکرده و پس از طلایی شدن پیاز ، مرغ و زعفران را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید.مراقب باشید بافت گوشت مرغ سفت نشود.

۵. اگر ته چین مرغ با ته دیگ برشته‌تر می‌خواهید، ترجیحا از ظروف کم‌ارتفاع‌تر مثل ماهی تابه استفاده کنید.

۶.برای پخت این ته‌چین راه‌های دیگری هم هست مثلا ته‌چین ساده در پلوپز به‌راحتی می‌پزد. یا اگر دوست دارید از فر استفاده کنید باید ته چین ساده در فر به مدت یک ساعت در ۱۷۰ درجه سانتی گراد بماند.

۷. طعم خوش و دل‌انگیز ته‌چین ساده به نسبت ماست، زعفران و تخم مرغ آن بستگی دارد. اگر نسبت ماست و تخم مرغ رعایت نشود ته‌چین کیفیت مناسبی نخواهد داشت. تخم مرغ باعث می‌شود برنج شکل یکپارچه‌ای به خود بگیرد و ماست در ته‌چین بوی بد تخم مرغ را می‌گیرد.

نکات کلیدی - ته چین مرغ

امیدواریم این فوت‌وفن‌های ساده و کاربردی، باعث شود بتوانید یک ته چین زعفرانی عالی بپزید.

می‌توانید با اضافه کردن مواد مختلف ته‌چین‌های متفاوتی مانند ته‌چین مرغ، ته‌چین بادمجان و قارچ، ته‌چین گوشت و بادمجان، ته‌چین قالبی، ته‌چین مرغ و بادمجان داشته باشید.

Admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *