سوپ حریره یک سوپ مقوی و خوشمزه برای افطار

 سوپ حریره یک سوپ مقوی و خوشمزه برای افطار

سوپ حریره هم با گوشت و هم بدون گوشت پخته می‌شود ولی معمولا در صورتی ‌که با گوشت پخته شود، به عنوان وعده غذایی اصلی به کار می‌رود و در غیر این صورت، نقش دسر یا پیش‌غذا را بازی می‌کند. این سوپ حسابی هم مقوی است و از مواد متنوع زیادی در آن استفاده می‌شود و همین مواد با خاصیت‌های گوناگون، آن را لذیذتر خواهند کرد. این سوپ مناسب برای افطار در ماه رمضان است ولی با خواص زیاد، به کمک درمان سرماخوردگی هم می‌آید.

از طرفی وجود گوشت، عدس، نخود و تخم مرغ، مقدار و کیفیت پروتئینی این غذا را بسیار بالا می‌برد و از این رو آن را برای روزه اولی‌ها، افراد مسن و حتی ورزشکاران بسیار مناسب است.

مواد لازم :

 گوشت بره : ۴۰۰ گرم
زردچوبه : یک قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه : یک و نیم قاشق چای‌خوری
پیاز سفید خرد شده : یک عدد
پیاز قرمز خرد شده : یک عدد
پودر دارچین : یک قاشق چای‌خوری
پودر زنجبیل : ربع قاشق چای‌خوری
عدس: سه چهارم فنجان
نخود : ۴۲۵ گرم
ورمیشل : ۱۱۰ گرم
کره : دو قاشق غذاخوری
کرفس خرد شده : سه چهارم فنجان
گشنیز تازه : نصف فنجان
گوجه فرنگی خرد شده : ۸۰۰ گرم
تخم مرغ (زده شده) : دو عدد
لیمو : یک عدد

طرز تهیه سوپ حریره :

* گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت کم قرار دهید. هر پنج دقیقه یک بار آن را هم بزنید.

* سپس گوجه فرنگی را افزوده و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند. رب گوجه، آب و عدس را افزوده و بگذارید به جوش بیاید.

* سپس حرارت را کم کرده، در آن را گذاشته و اجازه دهید دو ساعت بپزد. ۱۰ دقیقه قبل از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پخته و رشته فرنگی را در سوپ بریزید.

* تخم مرغ‌ها و آب‌لیمو را به آن افزوده و بگذارید یک دقیقه بپزد.

سوپ شما آماده است .آن را در ظرف مورد نظر ریخته و نوش جان کنید.

Admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *