کباب تابه‌ای به همراه مواد لازم و طرز تهیه

 کباب تابه‌ای به همراه مواد لازم و طرز تهیه

کباب تابه‌ای یک غذای سنتی و خوشمزه استو بسیار سریع و آسان آماده می‌شود و همین موضوع باعث محبوبیت بیشتر آن شده. کباب تابه‌ای هم مانند دیگر کباب‌های ایرانی مواد اولیه‌ی زیادی نیاز ندارد و با کمی پیاز و ادویه مزه‌دار می‌شود.

معمولا کباب تابه‌ای را با گوشت گوسفند می‌پزند که چرب‌تر است، اما اگر دوست داشته باشید می‌توانید به صورت نصف نصف از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید. حتی می‌توانید به جای گوشت قرمز کباب تابه‌ای را با مرغ بپزید.در ادامه با طرز تهیه این کباب با گوشت چرخ کرده آشنا خواهید شد.

مواد لازم :

  • گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: نصف قاشق غذاخوری
  • کره: ۲۵ گرم
  • زعفران: به میزان لازم
  • زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
  • گوجه فرنگی ۲ عدد برای دورچین
  • فلفل سبز یا دلمه‌ای به میزان لازم برای دور آن

طرز تهیه کباب تابه‌ای با گوشت چرخ‌کرده

۱.
پیازها را با رنده‌ی متوسط رنده کنید، آب آن‌ها را بگیرید و در ظرفی جدا نگه دارید. پیاز رنده‌شده‌ای را که آب آن را گرفته‌اید با گوشت چرخ‌کرده، ادویه‌ها در یک ظرف مخلوط کنید و ورز دهید.

۲.
وقتی گوشت، ادویه‌ها و پیاز کاملا با هم مخلوط شدند، مواد را در یک تابه‌ی استیل یا سینی روحی، به ضخامت ۱ سانتی‌متر پهن کنید.

۳.
با استفاده از چاقو روی سطح گوشت ضربه بزنید و شیارهایی روی آن ایجاد کنید. این کار باعث می‌شود کباب حین پخت جمع نشود و ترد بماند.

۴.
حالا به وسیله‌ی چاقو چند شیار عمیق روی گوشت بزنید و کباب‌ها را از هم تفکیک کنید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن را به آن اضافه کنید.

۵.
کباب‌ها ابتدا آب می‌اندازند، سپس آب آن‌ها جمع می‌شود و شروع به سرخ شدن می‌کنند. وقتی یک طرف کباب‌ها سرخ شد، کمی زعفران با قلمو روی آن‌ها بمالید و آن‌ها را برگردانید. حالا آب پیاز را به تابه اضافه کنید تا طرف دیگر کباب هم با آب پیاز بپزد و سپس سرخ شود.

۶.
برای تهیه کردن سس کباب، کره را با مقداری روغن در قابلمه بریزید و پس از گرم شدن رب گوجه را در آن تفت دهید. سپس یک لیوان آب، کمی زعفران دم شده، نمک و آب لیمو‌ترش تازه را به سس اضافه کنید و زمان دهید تا جوش بیاید.

۷.
بعد از جوش آمدن سس، گوجه‌‌فرنگی‌ها را در آن قرار دهید و اجازه دهید برای ۱۵ دقیقه بپزند.

کباب تابه‌ای

Admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *