طرز تهیه حلوای شیر به همراه نکات لازم

 طرز تهیه حلوای شیر به همراه نکات لازم
حلوای شیر یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که شباهت ظاهری زیادی به حلوای آرد گندم دارد، در ادامه با طرز تهیه حلوای شیر آشنا خواهید شد و می توانید برای یک عصرانه مناسب  آن را تهیه نمایید. همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .برای تهیه این حلوا حدودا ۳۰ دقیقه وقت لازم است .با ما همراه باشید.

مواد لازم :

  • آرد سفید قنادی ۱ لیوان
  • شیرکم چرب ۲ لیوان
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • هل ساییده شده نصف قاشق چایخوری
  • شکر ۱ لیوان
  • گلاب ۱/۴ لیوان
  • ترکیب کره و روغن ۱ لیوان یا ۱۵۰ گرم

طرز تهیه حلوای شیر

حلوای شیر

ابتدا زعفران و هل ساییده را هم با هم و یا جداگانه دم بدهید.
سپس شربت حلوا را آماده کنید.
شیر و شکر را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید و برروی حرارت کم هم برنید تا قوام بیاید و بعد زعفران و هل ساییده شده را به شربت حلوا اضافه کنید. وقتی شربت اماده شد در لحظه آخر گلاب را اضافه میکنیم تا عطر و بوی خود را از دست ندهد.

آرد را الک میکنیم و درماهی تابه ای تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود
سپس کم کم روغن را به آرد اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آرد تغییر کند .
نباید خیلی رنگ آرد را تغییر دهید چون قرار نیست حلوا تیره رنگ شود.
حلوا را از روی حرارت بردارید و بعد شربت داغ را داخل حلوا به آرامی و کم کم اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا شربت جذب آرد شود. و در نهایت حلوا را دوباره روی شعله ملایم میگذاریم و هم میزنیم تا حلوا به قاشق نچسبد و از ظرف جدا شود.

سپس بعد از خنک شدن  در داخل ظرف مورد نظر سروکنید.و با با خلال پسته و بادام تزیینش کنید.نوش جان

حاوای شیر

Admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *