املت فرانسوی ساده و خوشمزه

 املت فرانسوی ساده و خوشمزه

املت فرانسوی یک املت ساده و بسیار خوشمزه است که در بیشتر کشورهای جهان فراگیر شده و ظاهر اشتها برانگیز و مطبوعی دارد .در این بخش از سایت روزاندیش با طرز تهیه این املت آشنا خواهید شد. موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر املت فرانسوی تهیه کنید.

مواد لازم:

  • قارچ ۲ عدد
  • تخم مرغ ۶ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه املت فرانسوی

ابتدا گوجه فرنگی ها را می شوییم
سپس روی تخته به صورت حلقه ای برش می دهیم فقط دقت کنید خیلی حلقه ها باریک نباشند زیرا اگر نازک باشند در زمان تفت دادن له می شوند. در ادامه فلفل دلمه ای را نیز می شوییم و حلقه ای خرد می کنیم.

قارج ها را شسته و به صورت ورقه ورقه خرد میکنیم.در تابه ای کمی روغن می ریریزیم و قارچ ها را در ان تفت می دهیم و سپس فلفل دلمه ای و در آخر گوجه فرنگی ها را اضافه می کرده و تفت می دهیم

 نباید بگذاریم قارچ ها آنقدر تفت بخورند که ظاهرشان خراب شود همین که کمی نرم و سرخ شوند کفایت می کند.
مواد سرخ شده را در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم.

تخم مرغ‌ها را شکسته وهمگی آن ها را هم می زنیم تا یکدست شوند سپس نمک ، فلفل سیاه روی آن ها می پاشیم.

در تاب های بزرگ (ترجیحا نچسب باشد) روغن می ریزیم و زیر حرارت را کم می کنیم تا داغ شود و سپس تخم مرغ ها را در روغن می ریزیم

و درب تابه را می گذاریم تا به مدت ۲ الی ۳ دقیقه تخم مرغ ها به صورت یکدست پخته شوند. سپس موادی که کنار گذاشته بودیم را(گوجه فرنگی،قارچ،فلفل دلمه ای تفت داده شده)را روی نصف دایره تخم مرغ داخل تابه می ریزیم

و نصف دیگر تخم مرغ را روی مواد بر می گردانیم و درب تابه را می گذاریم تا به مدت ۲ دقیقه دیگر آماده شود. شما می توانید در داخل مواد وسط املت از کالباس و سوسیس نیز استفاده کنید

.املت فرانسوی آماده شده را در بشقاب بکشید و به سلیقه خود تزئین کنید.

Admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *