دمنوش چای سیب و خواص فوقالعاده آن

دمنوش چای سیب یکی از نوشیدنی های بسیار عالی و خوشمزه است که با استفاده از سیب درست می شود. سیب میوه ای است که همه آن را میشناسند و خواص زیادی برای بدن دارد و استفاده از باعث پسشگیری از بسیاری بیماریها میشود .
مصرف چای سیب یک راه فوقالعاده است برای اینکه بدنتان را سالم و قوی نگه دارید. این نوشیدنی مقوی میتواند یک جایگزین سالم برای چای معمولی باشد. بنابراین، اگر نمیتوانید روزتان را بدون یک فنجان چای بگذرانید، به سراغ چای سیب بروید.
خواص دمنوش چای سیب
این دمنوش بسیار آرامبخش می باشد. با نوشیدن مقداری از این نوشیدنی می توانید خستگیهای روزانه را کاملا از خود دور کنید.درهنگام سرماخوردگی می توانید از این دمنوش روزانه دو نوبت استفاده نمایید.مواد داخل آن مناسب برای رفع درد گلو و نیز تب می شود.دمنوش سیب می تواند به بهبود کارکرد سیستم گوارش کمک نماید.این دمنوش می تواند سیستم عصبی بدن را تقویت نماید.در ادامه با طرز تهیه دمنوش چای سیب آشنا خواهید شد.
مواد لازم:
– ۱/۳ فنجان برگ چای سیاه
– ۱ لیتر آب برای دم گذاشتن
– ۱ لیتر آب برای سرو کردن
– شکر، به مقدار مورد نیاز
– سیب ۱ عدد متوسط
– میخک و دارچین، به مقدار مورد نیاز
طرز تهیه:
در ابتدا ظرف بزرگ و یا قابلمه ای را حداکثر ۲ لیتر آب پر کنید پس از آن ظرف خود را روی حرارت گاز قرار داده تا آب به خوبی بجوشد، سیب های خود را خود را به اندازه های دوسانتی برش بزنید. دقت کنید که باید ساقه و دانه های سیب را از آن جدا کرده اما پوست سیب را جدا نکنید. تکههای سیب را به آب جوش اضافه کنید و اجازه بدهید به مدت حدود ۵ تا ۷ دقیقه بجوشد. حالا میخک و دارچین را به آب در حال جوش اضافه کنید. اجازه بدهید ۵ تا ۱۰ دقیقهی دیگر هم بجوشد. ترکیب را صاف کنید و آن را در یک پارچ بریزید.
شکر را به مواد خود اضافه کنید و خیلی خوب بهم بزنید برای این که نوشیدنی ما طبیعی تر باشد می توان به جای شکر از عسل استفاده کرد. پس از این که تمام مراحل را انجام دادید باید مواد را درون یخچال قرار دهید، چای تازه آماده شده را در لیوانهای پر قطعات یخ بریزید. چای سیب را با برشهای سیب تزئین کنید. شما میتوانید این چای را تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.