تهیه سرکه سیب در منزل

مواد لازم:
سیب رسیده یک و نیم کیلو
آب معدنی ۵ لیتر
شکر سرخ ۱ کیلو
طرز تهیه سرکه سیب :
ابتدا سیبها را ضدعفونی کرده و بشویید.
سپس دم و هسته آن را جدا کرده و به قطعات کوچک تقسیم کنید.
شکر را به سیبها اضافه کرده و له کنید تا کاملاً پوره شوند.
داخل یک ظرف شیشهای پنج لیتر آب و پوره سیب بریزید و در شیشه را ببندید اما روی آن سوراخهایی ایجاد کنید تا هوا جریان داشته باشد.
اما حواستان باشد که پشه یا حشرهای به داخل آن راه پیدا نکند.
در روزهای اول به مدت ۱۰ روز و هر روز با یک قاشق چوبی مواد را هم بزنید.
در روزهای بعد هر دو روز یک بار این کار را انجام دهید.
اجازه دهید ۱۰ روز دیگر نیز بماند و در نهایت ترکیب به دست آمده را در یک بطری بریزید.
نیازی نیست بطری را به طور کامل پر کنید. هر روز در بطری را یک مرتبه باز کنید تا مایع داخل آن به تخمیر شدن ادامه ندهد.
بعد از اینکه سرکهتان آماده شد روزانه یک قاشق غذاخوری را در یک لیوان آب ولرم حل کرده و میل کنید.
منبع: بهداشت نیوز