طرز تهیه سوهان عسلی وسوهان کنجدی

 طرز تهیه سوهان عسلی وسوهان کنجدی

طرز تهیه سوهان عسلی وکنجدی کاملا شبیه به هم است در اینجا روش تهیه هر دو را برایتان توضیح می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه سوهان عسلی

۱-شکر                                          ۲۰۰ گرم یا یک لیوان

۲-عسل                                         ۱۰۰ گرم یا یک استکان

۳-روغن مایع                                یک استکان سرخالی

۴-خلال بادام                               ۲۰۰ گرم یا یک استکان

۵-زعفران آب شده                      یک قاشق چایخوری

۶-هل کوبیده                              یک قاشق چایخوری

۷-خلال یا پودر پسته                مقداری جهت تزئین

طرز تهیه سوهان عسلی

شکر وآب را مخلوط کرده روی حرارت می‌گذاریم تا شکر حل شده وکف آن برطرف گردد.بعد عسل وروغن را اضافه می‌کنیم وبعد از ۱۵ دقیقه جوشیدن،چکه‌ای از آن را داخل سینی ریخته،وقتی زیر دندان شکننده شد خلال بادام می‌ریزیم بعد از تغییر رنگ بادام، شعله را کم کرده وزعفران آب شده وهل را می‌ریزیم.

شعله را خاموش کرده،بلافاصله با قاشق چایخوری روی سینی چکانده وخلال بادام وپسته می‌ریزیم.

سوهان کنجدی

طرز تهیه آن دقیقا مثل سوهان عسلی است،با این تفاوت که به جای خلال بادام کنجد می‌ریزیم.

تهیه وتنظیم سایت روزاندیش

Admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *