خورشت هویج ومواد لازم وطرزتهیه آن

 خورشت هویج ومواد لازم وطرزتهیه آن

خورشت هویج یکی از غذا‌های ایرانی وسنتی است که در اینجا طرز تهیه وپخت آن را برایتان توضیح می‌دهیم.

مواد لازم :

۱-مرغ                                 یک عدد متوسط

۲-پیاز سرخ کرده                ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

۳-هویج                            ۱کیلو

۴-آلوی خشک                   ۲۵۰گرم

۵-زعفران سائیده            نصف قاشق مربا خوری

۶-شکر                           ۱ تا۲ قاشق سوپخوری

۷-نمک وفلفل وروغن   به میزان لازم

طرز تهیه خورشت هویج

مرغ را با پیاز سرخ کرده وبا دو لیوان آب می‌گذاریم تا بپزد.هویج را ورقه وخلال می‌کنیم وبا روغن کمی سرخ می‌کنیم وبا آلوی شسته شده داخل گوشت می‌ریزیم ومی‌گذاریم بپزد.زعفران را در آب جوش حل کرده،با کمی نمک وفلفل وشکر داخل خورشت می‌ریزیم ومی‌گذاریم خورشت به روغن بیفتد.در صورتی که بخواهیم خورشت ترش بشود کمی آبلیمو به آن اضافه می‌کنیم..این خورشت را به جای مرغ با گوشت هم می‌توان درست کرد.

تهیه وتنظیم:سایت روزاندیش

Admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *