دلمه برگ مو بسیار خوشمزه ، مواد لازم مورد نیاز وطرز تهیه این دلمه

دلمه یکی از غذاهای ایرانی وخوشمزه است که با وجود اینکه انواع مختلفی دارد ولی مواد داخل آن همه به هم شبیه است وبه یک صورت تهیه میشود .در اینجا طرز تهیه دلمه برگ مو را برای شما عزیزان توضیح میدهیم.
مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو
۱-برگ مو نیم کیلو
۲-گوشت چرخ کرده نیم کیلو
۳-سبزی دلمه(جعفری،گشنیز،ترخون،نعناع،ریحان،مرزه) نیم کیلو
۴-برنج یک پیمانه
۵-لپه یک پیمانه
۶-پیاز ۲ عدد متوسط
۷-سرکه ۴ قاشق غذاخوری
۸-رب کوجه فرنگی ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
۹-روغن نمک،فلفل وزردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه دلمه برگ مو
برگهای مو را که باید تازه وجوان باشند انتخاب میکنیم چوب ته برگها را میگیریم وآنها را میشوئیم ودرظرفی میچینیم.مقداری آب به اندازهای که روی برگها را بگیرد با کمی نمک میگذاریم روی شعله تا چندتا جوش بزند وکمی نرم شود.
بعد برگها را در صافی میریزیم تا آب آن کشیده شود وسرد شود.پیاز را خرد میکنیم ودر روغن تفت میدهیم.گوشت چرخ شده را داخل پیاز میریزیم وآن را هم تفت میدهیم.
سبزی را شسته وخرد میکنیم ودر ظرفی جداگانه روی حرارت قرار میدهیم تا آب آن کشیده شود بعد با کمی روغن آن را تفت میدهیم وبه مواد قبلی اضافه میکنیم.در این مرحله مقداری نمک ،زردچوبه وفلفل ورب گوجه فرنگی به مواد اضافه میکنیم وبعد از چند دقیقه به هم زدن زیر آن را خاموش میکنیم
لپه را در ظرفی جداگانه میگذاریم تا بپزد وقتی تقریبا پخته شد برنج وکمی نمک را هم داخل آن ریخته و میگذاریم برنج هم کمی پخته شود.
البته نکته مهم این است که برنج باید کمی سفت باشد وخیلی نرم نشود.یعنی وقتی آن را داخل لپه میریزید باید آب خیلی کمی داشته باشد ووقتی آب آن تمام شد برنج ولپه را هم به بقیه مواد اضافه میکنیم.ودر آخرین مرحله سرکه را هم داخل مواد میریزیم وخوب مخلوط میکنیم.
بعد کمی از مواد را داخل برگ میریزیم ودلمه را محکم میپیچیم.البته دستگاهی هم مخصوص این کار هست که باعث میشود دلمهها همه یک شکل ویک اندازه پیچیده شوند.
بعداز اینکه پیچیدن دلمهها تمام شد آنها را در قابلمه میچینیم ومقداری روغن ویک لیوان آب روی آن میریزیم وآن را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا دم بکشد وکاملا مواد پحته شوند. واجازه دهید تا به روغن بیفتد وکمی سرخ شود داین صورت بسیر خوشمزه خواهد شد.