خورشت قیمه خوشمزه ،مواد لازم وطرز تهیه آن برای مهمانی‌های شما

 خورشت قیمه خوشمزه ،مواد لازم وطرز تهیه آن برای مهمانی‌های شما

خورشت قیمه یکی از غذاهای سنتی ایران است که مخصوص محل خاصی نیست ودر سراسر ایران وهمچنین در نذری‌ها ومناسبت‌های مختلف پخته می‌شود.

مواد لازم برای تهیه خورشت قیمه

۱-ران گوسفند یا گوساله ۷۵۰ گرم

۲:لپه برای هر نفر یک قاشق سوپخوری

۳-پیاز متوسط ۲ عدد

۴-سیب زمینی ۵ عدد متوسط

۵-رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

۶-لیمو عمانی ۳ عدد

۷-روغن ،نمک ،فلفل وزردچوبه به میزان لازم

طرزتهیه خورشت قیمه

ابتت پیاز را خرد کرده وسرخ می‌کنیم.گوشت را پس از خرد کردن شسته وآن را داخل پیاز سرخ شده می‌ریزیم وسرخ می‌کنیم.سپس لپه ،زردچوبه ،فلفل ورب گوجه فرنگی را اضافه کرده وپس از کمی تفت دادن با۳ یا ۴ لیوان آب می‌گذاریم تا کاملا پخته شوند.سرخ کردن لپه از وارفتن وله شدن آن جلوگیری می‌کند.

در نیم ساعت آخر لیمو عمانی ونمک را هم اضافه می‌کنیم .اگر نمک را در ابتدا بریزید باعث می‌شود گوشت شما سفت شده وخوب پخته نشود.

بعد سیب زمینی‌ها را خرد کرده ودر ظرفی جداگانه سرخ کنید وموقع کشیدن خورشت ،سیب زمینی سرخ شده را کنار آن بریزید.

نوشته وتنظیم:سایت روزاندیش

Admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *