تهیه آبگوشت یا دیزی سنتی وخوشمزه ومواد لازم مورد نیاز برای تهیه آن

 تهیه آبگوشت یا دیزی سنتی وخوشمزه ومواد لازم مورد نیاز برای تهیه  آن

آبگوشت یکی از غذا‌های سنتی وخوشمزه است که تقریبا در همه منازل تهیه می‌شود ، تهیه آبگوشت بسیار ساده است ودر اینجا آن را برای شما توضیح می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه آبگوشت

۱-گوشت ماهیچه یا سر دست استخوان   ۷۵۰ گرم

۲-نخود ولوبیای سفید ۱۵۰ گرم

۳-پاز متوسط یک عدد

۴-سیب زمینی کوچک۵ تا۶ عدد

۵-رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

۶-زردچوبه ونمک وفلفل به میزان لازم

طرز تهیه آبگوشت:

گوشت را تکه تکه می‌کنیم و می‌شوئیم.نخود ولوبیا را می‌شوئیم ،پیاز را خرد می‌کنیم همه این مواد را در یک قابلمه, یا دیگ سفالی مخصوص آبگوشت می‌ریزیم وبا ۵ تا ۶ لیوان آب روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا بپزد.وقتی همه این مواد پخته شدند،سیب زمینی‌ها را پوست می‌کنیم وبه آن‌ها اضافه می‌کنیم.

بعد کمی زرد چوبه ،فلفل ،نمک ویک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه می‌کنیم ومی‌گذاریم تا سیب زمینی‌ها بپزد.بعد از پختن مواد باید حدود ۲ تا ۳ لیوان آب در ظرف مانده باشد.در دیگ زودپز با آب کمتر ودر زمان کمتر آبگوشت بهتری به دست می‌آید.

بعد از پختن آن را در کاسه ریخته وبه همراه سبزی وترشی نوش جان کنید.

نوشته وتنظیم :سایت روزاندیش

Admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *