عدس پلو وطرز تهیه آن ومواد لازم مورد نیاز

 عدس پلو وطرز تهیه آن ومواد لازم مورد نیاز

عدس پلو را بعضی‌ها با گوشت چرخ شده وبعضی دیگرهم با گوشت ماهیچه درست می‌کنند ما در اینجا طرز تهیه آن را با گوشت ماهیچه توضیح می‌دهیم .

مواد لازم برای تهیه عدس پلو

۱_برنج ۱ کیلو
۲-گوشت ماهیچه یا سردست گوسفند  نیم کیلو
۳_عدس_۷۵۰ گرم
۴_روغن  به میزان لازم
۵_زعفران سابیده اقاشق چایخوری
۶_ پیاز ۱ عدد
۷_نمک به میزان لازم

طرز تهیه عدس پلو:

برنج را پس از شستن با مقداری نمک خیس می‌کنیم .گوشت را پس از شستن در ظرفی ریخته ویک عدد پیاز را پوست کنده وخرد می‌کنیم وداخل ظرف ریخته ، پس از افزودن سه لیوان آب می‌گذاریم خوب بپزد و در آخر مقداری نمک میزنیم.

عدس را جداگانه می‌پزیم.آب نمک برنج را خالی کرده و در ظرفی مناسب آب ریخته می‌گذاریم تا بجوش آید. برنح را داخل آب جوش ریخته وپس از خوردن چند جوش آن را چک می‌کنیم و وقتی نرم شد آن را داخل آبکش ریخته مقداری آب نیمگرم روی آن می‌دهیم،

مقداری روغن ته ظرف ریخته وته آن به دلخواه نان یا سیب زمینی می‌گذاریم وبعد عدس و برنج را می‌ریزیم ومی‌گذاریم روی شعله‌ی ملایم تا دم بکشد.

پس از دم کشیدن آب زعفران روی آن می‌دهیم.بعد برنج را در دیس کشیده وکوشت را هم می‌توانیم در ظرف جداگانه بکشیم وهم اینکه آن را روی برنج قرار د‌هیم.

نوشته وتنظیم: سایت روزاندیش

Admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *