کوفته تبریزی وروش تهیه آن

 کوفته تبریزی وروش تهیه آن

کوفته انواع مختلفی داره که از بین آنها کوفته تبریزی از همه معروف‌تر است والبته طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم برای تهیه کوفته تبریزی

۱_گوشت چرخ کرده کم چربی ۵۰۰  گرم

۲_آرد نخودچی    ۲۰۰ گرم

۳_تخم مرغ      ۲ عدد

۴_سبزی معطر ۳ قاشق

۵_پیاز سرخ کرده    ۴ قاشق

۶_آلو ۲۰۰ گرم

۷_گردو خرد شده  ۱۰۰ گرم

۸_نمک وفلفل وزردچوبه  ورب گوجه فرنگی به میزان لازم

۹_برنج ۵قاشق غذا خوری

۱۰_ لپه ۵ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کوفته تبریزی

برنج ولپه را نیم پز کرده ومی‌کوبیم تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم، نمک و فلفل و آرد نخودچی را داخل تخم مرغ‌ها می‌ریزیم وکمی زعفران اضافه می‌کنیم.گوشت چرخ کرده راداخل مایع ریخته و با برنج ولپه کوبیده شده  وسبزی معطر خرد شده مخلوط می‌کنیم.

سپس پیاز سرخ شده را با زرد چوبه  ورب گوجه فرنگی مخلوط نموده و۲ لیوان آب روی آن می‌ریزیم وبا کمی نمک وفلفل روی شعله قرار می‌دهیم تا جوش بیاید.

از مایع گلوله‌هایی به اندازه پرتقال درست می‌کنیم داخل آن را به دلخواه آلو ،گردو ،پیاز سرخ شده ویا تخم مرغ پخته شده قرار می‌دهیم ودر آب جوشان می‌اندازیم آب باید روی کوفته‌ها را بگیرد..زیر شعله را کم می‌کنیم تا کوفته‌ها به آرامی پخته شوند.

نوشته وتنظیم از سایت روزاندیش

Admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *