کباب شیشلیک و روش آماده کردن آن

 کباب شیشلیک و روش آماده کردن آن

کباب انواع مختلفی دارد که یکی از آن‌ها کباب شیشلیک است که روش تهیه آن را برایتان توضیح می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه کباب شیشلیک

۱_گوشت راسته گوسفند یا گوساله    یک کیلو
۲_پیاز    دو عدد
۳_روغن زیتون یک استکان
۴_فلفل  به مقدار کم

طرز تهیه شیشلیک:

این کباب نیز از گوشت راسته تهیه می‌گردد.باید گوشت را به اندازه‌های قطور برش بزنید.بعد آن را در پیاز رنده شده،کمی فلفل وآبلیمو به مدت ۲۴ ساعت بخوابانید.هنگام سیخ کشیدن کباب بین هر دو یا سه قطعه گوشت یک تکه دنبه ویک عدد فلفل سبز نیز سیخ می‌کشیم.جرارت آتش بایستی ملایم‌تراز کباب برگ باشد.ومدت پختن آن هم از کباب برگ بیشتر است.

نوشته وتنظیم از سایت روزاندیش

Admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *