پاستیل ژله‌ای ومواد لازم موردنیاز وطرز تهیه آن در منزل با رنگ‌های متنوع

 پاستیل ژله‌ای ومواد لازم موردنیاز وطرز تهیه آن در منزل با رنگ‌های متنوع

پاستیل ژله‌ای

مواد لازم برای تهیه پاستیل ژله‌ای

۱_پکتین ۱۰ گرم

۲_پودر تارتار۱۰ گرم

۳_گلوکز مایع ۱۰۰ گرم

۴_شکر ۴۵۰ گرم

۵_آب ۵۰۰ میلی لیتر

۶_شکر اضافی ۱۲ گرم

۷_اسانس دلخواه ورنگ مجاز به میزان دلخواه

طرز تهیه پاستیل ژله‌ای

ابتدا پکتین راهمراه ۴۵۰ گرم شکر کاملا مخلوط کرده وهمراه آب روی حرارت قرار می‌دهیم تا کاملا شکر در آن حل شود.سپس گلوکز مایع را به مواد روی حرارت می‌افزاییم.بعد از چند دقیقه پودر تار تار را در کمی آب سرد حل کرده وبه باقی مواد اضافه می‌کنیم واجازه می دهیم تا مواد به جوش آید وغلیظ شود.برای تعیین غلظت می‌توانیم مفداری از مواد را در یک ظرف بریزیم،اگر مواد سریعا بسته شد یعنی غلیظ شده است.

در این مرحله چند قطره اسانس به همراه رنگ دلخواه را می‌افزاییم.

سپس در سینی تقریبا گودی که سطح آن را با شکر نم‌دار (مخلوط شکر با کمی آب) پوشانده‌ایم،می‌ریزیم وبا قالب مخصوص آن را قالب می‌زنیم.

بعد از این آن‌ها را در فر قرار می‌دهیم ودوباره روی سطح پاستیل‌ها را با شکر نم‌دار می‌پوشانیم.

۳۰ دقیقه صبر می‌کنیم تا پاستیل‌ها آماده شود.

تهیه وتنظیم  :سایت روزاندیش

Admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *