شیرینی خامهای وطرز تهیه ومواد مورد نیاز آن

شیرینی خامهای یکی از شیرینیهای خوشمزه وپرطرفدار است .در اینجا مواد لازم وطرز تهیه را برای شما توضیح میدهیم
مواد لازم برای تهیه شیرینی خامهای
۱_آرد ۱ پیمانه(۱۰۵ گرم)
۲_آب ۱ پیمانه(۱۶۰گرم)
۳_روغن جامد یا کره ۵۰ گرم
۴_تخم مرغ ۳_۴ عدد
۵_نمک نوک قاشق
۶_خامه به مقدار لازم
دستور تهیه شیرینی خامهای
آب را با روغن جامد ونمک در یک قابلمه به جوش میآوریم، آرد را الک کرده ویکباره در آب جوش خالی میکنیم وسریع وبدون وقفه با قاشق چوبی به هم میزنیم تا خمییر گلوله نشوداز ته قابلمه جدا گردد.خمیر را در ظرف جداگانه میگذاریم تا خنک شود.پس از خنک شدن خمیر ،تخم مرغ رایکییکی در خمیر میشکنیم وهم میزنیمهر تخم مرغ را باید زمانی به خمیر اضافه کنیم که تخم مرغ قبلی کاملا به خورد خمیر رفته باشد.خمیر باید نرم و براق باشد واز قاشق به سختی فرو بریزد.
فر را روی ۳۳۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم،کف سینی را کاغذ روغنی پهن میکنیم وخمیر را داخلقیف خامهریزی با ماسوره شکوفه میریزیم وبه صورت لقمههای کوجک در سینی بافاصله میگذاریم.
سینی را در فر قرار میدهیم وبه مدت ۱۵_۳۰ دقیقه میپزیم.نانها را پس از سرد شدن با خامه زده شده پر میکنیم.
نکات لازم برای پخت شیرینی خامهای:
۱۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید
برای بهتر پف کردن نان خامهاینصف لیوان آب را کف فر داغ خالی میکنیم ودر فر را میبندیم تا بخار زیاد داخل فر جمع شود
شیرینی خامهای را به اشکال مختلف میتوان درست کرد.
تهیه وتنظیم سایت روزاندیش