آش رشته بسیار خوشمزه وطرز تهیه ومواد لازم برای پخت وتزئین آن

 آش رشته  بسیار خوشمزه وطرز تهیه ومواد لازم برای پخت وتزئین آن

آش رشته یکی از معروف‌ترین  وخوشمزه‌ترین آش‌های ایرانی است.بسته به عادات غذایی مختلف ممکن است آن را به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی استفاده کنند.اکنون با ما همراه شوید تا طرز تهیه این آش رشته خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه آش رشته

۱_لوبیا چیتی ۱ پیمانه

۲_نخود نصف پیمانه

۳_عدس ۱ پیمانه

۴_رشته آش به میزان لازم

۵_روغن به میزان لازم

۶_کشک ۵۰۰ گرم

۷_سبزی آش یک کیلو

۸_نمک وادویه به میزان لازم

۹_سیر نصف لیوان

۱۰_پیاز داغ یک لیوان

۱۱_نعناع۲ قاشق غذا خوری

۱۲_آرد گندم دوقاشق غذا خوری

 

طرز تهیه وپخت آش رشته

حبوبات را یک روز قبل خیس کرده وآب آن را دور می‌ریزیم این کار را برای پخت بهتر حبوبات وبرای کاهش نفخ ناشی از آن انجام می‌دهیم.

پیازها را سرخ کرده  وکمی زرد چوبه به آن می‌زنیم. سیرها را پوست کنده وسیر داغ را آماده می‌کنیم

نخود ولوبیا وپیاز داغ وسیر داغ را داخل یک فابلمه می‌ریزیم وروی شعله ملایم گذاشته وصبر می‌کنیم تا بپزد. بعد عدس وسبزی خرد شده را هم به آن اضافه می‌کنیم.

یک الی دو قاشق غذاخوری آرد را در آب سرد حل کرده وبه مواد داخل قابلمه اضافه می‌کنیم.سبزی که کمی پخته شد رشته آش را اضافه می‌کنیم وبه هم می‌زنیم تارشته ها به هم نچسبد.زمانی که رشته ها پختکشک را اضافه می‌کنیم وبعد از چند دقیقه گاز را خاموش واجازه می‌دهیم آش کمی جا بیفتد.

تنظیم:سایت روزاندیش

 

 

Admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *