طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ برای ۶ نفر

 طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ برای ۶ نفر

مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجان برای ۶ نفر

گردو:۴۰۰ گرم               شکر به میزان دلخواه

پیاز ۱ عدد                   رب انار به میزان دلخواه 

مرغ ۴ تکه                  نمک،فلفل،زردچوبه و روغن به میزان لازم         

   

روش پخت خورشت فسنجان

ابتدا گردوها را چرخ کنید،داخل یک قابلمه مقداری آب سرد بریزید و گردوها را به آن اضافه کنید وبعد در ابتدا حرارت را زیاد کنید تا موقعی که آب به جوش آید پس از اینکه آب جوشید حرارت را کم کنید وبعد به مدت ۲ ساعت اجازه دهید گردوها بجوشد وبه روغن بیفتد. 

یک نکته مهم اینکه حتما گردوها را با آب بسیار سرد مخلوط کنید تا به گردوها شوک وارد وروغن گردوها آزاد شود.آب را را از اول زیاد نریزید وبه تدریج در طی مراحل پخت اضافه کنید،مقدار استفاده از رب انار وشکر سلیقه ای است  وبه ذائقه شخص بستگی دارد  وروغن خیلی کمی هم مورد نیاز است زیرا خود گردو روغن زیادی دارد واگر روغن زیاد بریزید باعث می‌شود خورشت شما بیش از حد چرب شود.

در این مرحله پیاز را ریز کرده و با کمی روغن تفت  دهید سپس مرغ‌ها را تکه تکه کرده و به آن اضافه کنید بعد از اینکه کمی سرخ شد زردچوبه وفلفل وکمی نمک وبه میزان خیلی کم رب گوجه فرنگی اضافه کرده ووبعد از چند دقیقه آب به ان اضافه کنید بگذارید روی حرارت ملایم تا زمانی که مرغ‌ها نیم پز شود توجه داشته باشید که رنگ خورشت فسنجان از پخت گردو به دست میآید ورب انار برای طعم دادن به آن است. اگر علاقه به غذای ترش داشته باشید میتوانید از رب انار بیشتری استفاده کنید وشکر نریزید ادر غیر این صورت  کمتر رب انار بریزید .در آخرین مرحله شکر،رب انارو مرغ نیم پز شده را به گردویی که کاملا جا افتاده وروغن انداخته اضافه کرده و۱ ساعت با حرارت ملایم بگذارید تا خورشت جا بیفتد وبه غلظت دلخواه شما برسد.

تنظیم:سایت روز ااندیش

 

Admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *