طرز تهیه دلمه فلفل

 طرز تهیه دلمه فلفل

مواد لازم برای تهبه دلمه فلفل برای شش نفر

۱-لپه یک پیمانه

۲-یک پیمانه 

۳-پیاز بزرگ یک عدد

۴-سبزی دلمه ۲۵۰ گرم

۵-گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم

۶-رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

۷-نمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم

۸-فلفل دلمه ای از هر رنگ ۳ عدد

۹-روغن به میزان لازم

۱۰-سرکه ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دلمه فلفل

۱:ابتا لپه را با کمی آب روی شعله گاز می گذاریم تا بپزد بعد از اینکه نیم پز شد برنج را به آن اضافه مکنیم در این زمان آب آن باید کم باشد به طوری که بعد از ۵ دقیقه تمام شود زیرا برنج باید نیم پز شود بعد آن را از روی شعله بر میداریم .

۲-پیاز را به اندازه متوسط خرد میکنیم ودر روغن سرخ میکنیم بعد سبزی را به آن اضافه کرده وکمی تفت میدهیم وبعد گوشت را اضافه می کنیم وبعد از اینکه این مواد هگی سرخ شدند رب گوجه فرنگی ونمک وادویه وسرکه را اضافه می کنیم وبعد از چند دقیقه که به هم زدیم برنج ولپه را به آنها اضافه می کنیم .

۳-سر فلفل ها را بریده وداخل آن را خالی می کنیم و مواد را داخل آن می ریزیم..

۴-داخل یک قابلمه یک قاشق روغن ویک فنجان آب می ریزیم وفلفل دلمه ها را داخل آن می چینیم وبعد در قابلمه دمکن میگذاریم وشعله را پایین میدیم تا دم بکشد وقتی به روغن افتاد غذا آماده است.امیوارم این مطاالب برایتان مفید باشد واز خوردن این غذا لذت ببرید

نوشته:سایت روز اندیش

 

Admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *