خانه / علمی / روغن بادام ومعجزه آن بر روی پوست ومو

روغن بادام ومعجزه آن بر روی پوست ومو

آشنایی با خواص روغن بادام

آیا میدانید روغن بادام یکی از پارامترهای اصلی در لوازم آرایشی است اما قبل از استفاده از هر چیزی بهتر است خواص آن را بدانید.

خواص روغن بادام شیرین

 روغن بادام شیرین یک عصاره ای است. که ااز بادام شیرین با روش تقطیر استخراج می شود. حتی می توان آن را با فشردن هسته بادام نیز به دست آورد. زمانی که روغن کنسانتره به دست آمد آنرا با چربیهای اشباع نشده و منوکسین ترکیب کرده و بسته بندی صورت می گیرد.این روغن ویتامین بسیار زیادی دارد ودر آن به اندازه ۲۰۰ % نیاز روزانه یک انسان ویتامین E موجود است. با توجه به تراکم مواد مغذی در روغن بادام شیرین، این عصاره بیشتر به عنوان یک داروی خانگی و طبیعی جهت درمان بسیاری از بیماری ها به کار برد.روغن بادام شیرین را می توان به صورت موضعی و هم به صورت خوراکی مصرف کرد. روغن بادام در حالت دیگر مانند روغن بادام تلخ نیز وجود دارد. که با کمی از مواد شیمیایی مخلوط می شود. بنابراین روغن بادام تلخ را نباید هرگز به صورت خوراکی مصرف کرد.

برترین خواص روغن بادام شیرین

از خواص روغن بادام شیرین می توان به این نکات اشاره کرد:محافظت از پوست های آسیب دیده، مرطوب کردن پوست صورت، روشن سازی پوست، کاهش التهابات پوستی، جلوگیری از پیری زود رس پوست، افزایش سلامت مو، تقویت ناخن ها و موارد دیگر.

پوست سالم ودرخشان باروغن بادام

با توجه به این که روغن بادام یک منبع غنی از آنتی اکسیدان ها و اسید های چرب امگا ۳ می باشد، اثرات بسیار مثبت و خوبی برای پوست دارد. در ضمن میزان بالای ویتامین E موجود در روغن بادام نیز در افزایش گردش خون تاثیر گذار است. این خواص به شما اجازه می دهند که رنگ پوست بسیار خوشایند و زیبا شود

بسیاری از مشکلات و بیماری های پوستی مانند آفتاب سوختگی های شدید، اختلالات رنگ پوست و زخم ها و حتی پرمویی نیز به کمک روغن بادام شیرین قابل درمان است. روغن بادام شیرین می تواند نرمی و لطافت خاصی به پوست بدهد. با چند قطره روغن بادام شیرین به صورت موضعی، تمامی مشکلات پوستی درمان خواهند شد. اگر این فرآیند در طی یک هفته به صورت روزی یک الی دو مرتبه تکرار شود، تمام مشکلات پوستی بر طرف خواهد شد و رنگ پوست نیز متعادل می شود.

در صورتی که از هر گونه التهابات پوستی رنج می برید، به کمک روغن بادام شیرین می توانید آن را برطرف کنید. روغن بادام را بر روی قسمت هایی که دچار اگزما یپسوریازیس یاروزاسه هستند قراردهید تا به سرعت مشکلات آلرژیک آن نواحی بر طرف شود.همان طور که می دانید برخی از مشکلات پوستی مرتبط با التهابات روده ای هستند، برای از بین بردن التهاب روده و تنظیم سلامت گوارش نیز می توان از روغن بادام شیرین مصرف کرد.

روغن بادام وجوانی پوست

بسیاری از افراد به خصوص خانم ها از پیری زود رس می هراسند و از این که مسن تر از سن خود به نظر بیایید حس خوبی ندارند. استفاده مداوم از این روغن یک راه کار عالی  برای این است که شما ظاهر پوست خود را همواره جوان و شاداب نگه دارید.

تاثیر روغن باداام بر روی موها

آنتی اکسیدان و ویتامین E دو عنصر کارساز در جوانی است. علاوه بر این دو، اسیدهای چرب و دیگر مواد فعال در روغن بادام وجود دارد که رادیکال های آزاد را قبل از آن که بتوانند جهش سلولی را خنثی کنند، از بین می برند. این واکنش منجر به کشش پوست و محو شدن چین و چروک ها می شود. به این ترتیب شما پوستی جوان و سرحال خواهید داشت.

علاوه بر اثراتی که روغن بادام بر روی پوست دارد، موها را نیز تقویت می کند.روغن بادام شیرین میزان ریزش مو را کاهش می دهد. اثر ضد التهابی روغن بادام سبب می شود مشکلات مرتبط با مو مانند شوره سر کاهش پیدا کند. ویتامین E  موجود در این روغن نیز در حفظ سلامت فولیکول های موی سرو افزایش زیبایی مو بسیار تاثیر گذار است

روغن بادام وسلامت قلب وعروق

تمامی نکاتی که گفته شد مربوط به سلامت و زیبایی پوست و مو و ناخن بود. بد نیست بدانید که روغن ادام تاثیر زیادی بر روی سلامت قلب و عروق نیز دارد. زیرا این روغن می تواند به کاهش کلسترول و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی کمک شایانی کند. برخی بیماری های قلبی همانند حملات قلبی به کمک روغن بادام شیرین تا حدی کاهش پیدا می کند.

روغن بادام شیرین درمان طبیعی و مناسب جهت تقویت قدرت مغز و بهبود حافظه به شمار می رود. به طوری که به کمک آن می توان میزان تمرکز را افزایش داد. در صورتی که چند قطره از این عصاره را بر روی بالشت خود بریزید راحت تر به خواب خواهید رفت. از این روغن در پخت و پز نیز می توان استفاده کرد تا از خواص بی شمار آن بهره مند شوید.

          گرد آوری : سایت روزاندیش

 

 

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

خواص زردچوبه

خواص زردچوبه در درمان بیماری‌های مختلف مانند سرطان ، دیابت وغیره

زردچوبه دارای اسانسی مرکب از اسیدهای والرینیک، کاپرلیک و فلاندون می باشد و همچنین دارای …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.