چهارشنبه , فروردین ۲۰ ۱۳۹۹
خانه / علمی / لیوان مخصوص چای کیسه‌ای ساخته شد
لیوان مخصوص چای کیسه‌ای

لیوان مخصوص چای کیسه‌ای ساخته شد

برخی افراد به دلیل سرعت رنگ دادن و دم کشیدن چای کیسه‌ای از طرفداران پروپا قرص آن شده‌اند اما نوشیدن لیوان حاوی چای کیسه‌ای گاهی اوقات با مشکلاتی همراه است، اما محققان  با ساخت لیوان مخصوص چای کیسه‌ای برای حل این مشکل هم راه حلی پیدا کرده اند.

مشخصات لیوان مخصوص چای کیسه‌ای

کاپیو نام یک لیوان ویژه نوشیدن چای کیسه‌ای است که از جمله ویژگی‌های آن می‌توان به لایه دوجداره سرامیک برای حفظ گرمای چای از درون و نسوختن دست در زمان در دست گرفتن لیوان اشاره کرد.

دسته این لیوان هم از چوب درخت بامبو ساخته شده و لذا استفاده از آن مشکلات کمتری دارد. یک شیار بلند نیز برای نگهداشتن بسته چای کیسه‌ای در کنار لیوان و عدم ایجاد مزاحمت در زمان نوشیدن در نظر گرفته شده است.

جنس سرامیک داخلی لیوان کاپیو به گونه‌ای است که به خوبی گرما را در درون خود حفظ می‌کند. نمونه اولیه این لیوان فعلا به طور آزمایشی تولید شده و هنوز مشخص نیست آیا برنامه‌ای برای تولید انبوه آن وجود دارد یا خیر.

لذت نوشیدن چای وقتی بیشتر می‌شود که بهترین روش تهیه آن را بدانیم. به طور کلی اغلب خانواده‌ها چای را دم کرده و از آن نوشیدنی معطر با طعم دل‌نشینی تهیه می‌کنند که بسیار در رفع خستگی موثر است؛ اما در مقابل برخی افراد هم هستند که از چای‌های کیسه‌ای که در بازار موجود است استفاده می‌کنند.

نکته :اگر از چای کیسه‌ای استفاده می‌کنید حتما نوع مرغوب آن را تهیه کنید

روش تشخیص چای کیسه‌ای مرغوب

وقتی یک چای کیسه‌ای نامرغوب را در آب‌جوش می‌اندازید کمتر از ۳۰ ثانیه رنگ می‌دهد به ویژه اغلب چای‌های کیسه‌ای خارجی که خیلی سریع‌تر رنگ می‌دهند. این در حالی است که به طور طبیعی  یک چای معمولی ایرانی را اگر در کیسه بریزید و در یک لیوان قرار دهید ۱۰ دقیقه طول می‌کشد تا رنگ زرد مایل به نارنجی ایجاد کند.

منبع: بیتوته

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

قانون کارما

قانون کارما چیست و چگونه زندگی ما را متحول میکند؟

کارما یک کلمه سانسکریت به معنای عمل یا کنش است. این قانون مفهومی همسو با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.