خانه / تغذیه و سلامت / فلفل دلمه‌ای و فواید شگفت‌انگیز آن برای سلامتی
فلفل دلمه‌ای

فلفل دلمه‌ای و فواید شگفت‌انگیز آن برای سلامتی

اگر برای رنگی کردن سفره تان به دنبال ماده غذایی خوش رنگ و االبته پر خاصیت میگردید فلفل دلمه‌ای بهترین گزینه برای شما است . فلفل دلمه‌ای گیاهی نه چندان تند است که در رنگهای مختلف در بازار موجود است . فلفل دلمه ای، گیاهی است با رنگ های متفاوت از جمله سبز، قرمز و زرد. این گیاه که بومی کشور آمریکاست،

علاوه بر طعم خوبی که دارد از خواص زیادی نیز برخوردار است. گرچه فلفل دلمه ای را می توان در همه فصول یافت،اما ماه های تیر و مرداد اوج به میوه نشستن این گیاه زیبا با رنگ های متنوع است که علاوه بر زیبایی سفره شما، خواص درمانی زیادی هم دارد. رنگ های شفاف فلفل دلمه ای سرشار از بهترین مواد مغذی است.

فلفل دلمه‌ای علاوه بر افزایش طعم غذا خواص زیادی دارد. این سبزی پرخاصیت رنگ های مختلفی دارد. بنابراین می توانید به بهانه تزیین و زیبا کردن غذاها از خواص بی نظیر آن نیز استفاده کنید. به هر بهانه ای که می توانید از انواع فلفل دلمه ای استفاده نمایید.

فواید بی نظیر فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای منبع ویتامین ها و مواد مغذی

یک فنجان فلفل دلمه ای به اندازه مرکبات ویتامین C دارد. بنابراین گفته می شود که فلفل دلمه ای ها غنی از ویتامین C هستند. یک عدد فلفل دلمه ای سبز متوسط بیش از ۱۰۰ درصد نیاز روزانه به این ویتامین را تأمین می کند. فلفل دلمه ای سبز همچنین غنی از بتاکاروتن است. اما میزان این آنتی اکسیدان در فلفل دلمه ای قرمز چندین برابر می باشد. لازم به ذکر است که مصرف فلفل دلمه ای ها راهی برای افزایش ویتامین B6 و اسیدفولیک بدن است.

فلفل دلمه ای منبع غنی از آنتی اکسیدان ها است

فلفل دلمه ای ها برای کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماری های دیگر

فلفل دلمه ای های رنگی غنی از بیوفلاونوئیدها هستند. این رنگدانه ها به پیشگیری از سرطان کمک می کنند. فلفل دلمه ای ها همچنین میزان زیادی اسیدفنولیک دارند که از تشکیل نیتروزآمین های سرطان زا ممانعت می کنند. هر چه فلفل دلمه ای رنگی تر باشد به این معنا است که میزان استرول گیاهی آن بالاست. این ترکیبات نیز پیش ساز ویتامین D می باشند که از بروز سرطان پیشگیری می کند. این مواد غذایی تأمین کننده لوتئین و زئاکسانتین نیز هستند. این آنتی اکسیدان ها نیز به کاهش خطر دژنراسیون ماکولای چشم کمک می کنند.

فلفل دلمه‌ای ها منبع رنگ و طعم

شما در بازار انواع رنگ های مختلف فلفل دلمه ای از سبز تا زرد و قرمز را دیده اید. فلفل دلمه ای های کاملاً نرسیده سبز رنگ هستند و هر چه رسیده تر شوند به زرد و قرمز تبدیل می شوند. فلفل دلمه ای ها به مرور که رسیده تر می شوند شیرین تر نیز می شوند. به همین دلیل فلفل دلمه ای قرمز شیرین تر از زردها و زردها نیز شیرین تر از سبزها هستند. این مواد غذایی انواع دیگری نیز دارند که شامل فلفل های موزی هستند. البته فلفل دلمه ای نارنجی رنگ نیز زیاد هست.

فلفل دلمه‌ای ها چندکاره هستند

می توانید فلفل دلمه‌ای ها را به صورت بخارپز، تفت داده، دلمه، در فر و همچنین به صورت خام در سالادها استفاده کنید. ترکیب این مواد غذایی با سبزیجات دیگر خوشمزه می شود. فلفل دلمه ای ها چربی بسیار اندکی دارند. بخارپز کردن و همچنین تفت دادن آن ها باعث کاهش زیاد ویتامین های آن ها نمی شود. بنابراین توصیه می شود این مواد غذایی را به هر روشی که دوست دارید تهیه و میل کنید.

منبع:نمناک

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

خواص زرشک

خواص زرشک و فواید آن برای سلامتی

خواص زرشک برای سلامت انسان بسیار شگفت‌انگیز است. تمامی بخش‌های گیاه زرشک- از ریشه تا ساقه و میوه- …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.