کاهش قند خون با سه خوراکی طبیعی

 کاهش قند خون با سه خوراکی طبیعی

گاهی اوقات علت افزایش قند خون ساده و مشخص است، مثل زیاده روی در استفاده از مواد قندی؛ اما بعضی وقت ها، دلیل اش می تواند کمی عجیب باشد.طبق گزارش های ارائه شده توسط مراکز کنترل و پیشگیری بیماری ها، کمبود خواب، حذف وعده صبحانه، عدم نوشیدن آب کافی و یا نوشیدن قهوه حتی بدون شیرین کننده، می تواند باعث بی ثباتی قند خون شود.

دکترمحمد حسین صالحی، استاد دانشکده داروسازی دانشگاه تهران با بیان این که برای کنترل قند خون، رعایت رژیم غذایی، تحرک زیاد، کاهش استرس، اضطراب و مصرف داروهای مناسب(شیمیایی یا گیاهی) ضروری است، عنوان کرد:دانه‌های شنبلیله، سیر و پیاز از جمله گیاهانی هستند که دارای خاصیت اثربخش در کاهش قند خون دارند.

دکتر صالحی  در خصوص نحوه اثربخشی داروهای گیاهی در درمان بیماری دیابت گفت: از داروهای گیاهی می‌توان برای پایین آوردن قند خون پایین و متوسط استفاده کرد. در قند خون‌ بالا به داروهای شیمیایی نیازاست، داروهای گیاهی را می‌توان به عنوان کمکی در این مواقع استفاده کرد.

خوراکی‌های موثر برای کاهش قند خون

 دانه‌های شنبلیله

 از این دانه‌ها می‌توان هر روز یک قاشق مرباخوری استفاده کرد. همچنین می‌توان با استفاده از یک لیوان آب به مدت ۵ دقیقه، دانه‌ها را جوشانده و پس از صاف کردن، آن را مصرف کرد.

سیر و پیاز

گیاه سیر و پیاز نیز دارای خاصیت کاهش قند خون هستند. البته سیر از این نظر قوی‌تر از پیاز است. برای این منظور می‌توان از ۱ تا ۳ عدد قرص سیر به صورت روزانه که در داروخانه‌ها عرضه می‌شود، استفاده کرد.

سیر و پیاز

سایر گیاهان مفید

گیاهان دیگری که دارای خاصیت کاهش قند خون هستند و می‌توانند به طور دائم در رژیم غذایی مصرف شوند، عبارتند از هویج، گشنیز(به خصوص دانه آن)، گزنه، کنگر فرنگی، گردو، کرفس، کدو تنبل، زیتون، جو و یونجه هستند.

نکته با اهمیت این است که قند خون بالا را نمی‌توان با داروهای گیاهی به حد طبیعی رسانید و حتما باید با رعایت رژیم غذایی، تحرک زیاد، کاهش استرس، تشویش و اضطراب و مصرف داروهای مناسب (شیمیایی و گیاهی) آن را کنترل کرد.

منبع : گروه سلامت سیمرغ

Admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.