ریفلاکس معده و دستورات غذایی طب سنتی در مورد آن

 ریفلاکس معده و دستورات غذایی طب سنتی در مورد آن

این نسخه  از دکتر الهام پارسا، پزشک متخصص طب سنتی و عضو هیات علمی دانشگاه برای بیماران مبتلا به ریفلاکس معده است که شامل بخور ، نخورهای تغذیه‌ای می‌باشد و امید است با پیروی از آن به این مشکل فائق آیند .با ما همراه باشید.

کارها و غذاهای تشدیدکننده ریفلاکس معده

مصرف مایعات و چای و نوشابه همراه با غذا و تا یک ساعت قبل و بعد از غذا، مصرف سالاد و ماست و ترشی با غذا، درهم‌خوری یعنی مصرف همزمان غذاهای مختلف و دسر و میوه‌ها، سیگار و قلیان و الکل، شنبلیله و کنجد و روغن آن، غذاهای فست‌فود، سوسیس و کالباس، چیپس و پفک، قارچ، گوشت گاو و گوساله، کنسروها، سیب‌زمینی سرخ‌شده و سایر سرخ‌کردنی‌ها، الویه، ماکارونی، لازانیا، آش و سوپ رشته، شیرینی‌جات، غذاهای چرب، نعنا، قهوه، نسکافه، نوشابه، مرکبات و آب آنها، گوجه‌فرنگی و فلفل قرمز و سیاه از جمله خوراکی‌های مضر و تشدیدکننده ریفلاکس هستند.

توصیه‌ها و خوراکی‌های بی‌ضرر و مفید

غذا به خوبی جویده شود تا کاملا با بزاق دهان آغشته و به هضم بهتر غذا کمک کند. ایده‌آل است ۲۰ تا ۳۰ بار غذا را بجوید تا حدی که به‌راحتی قورت داده شود. هنگام گرسنگی واقعی غذا خورده شود.بهتر است بین شام تا خواب دو‌ساعت فاصله باشد و انجام ورزش یک ساعت پس از غذا توصیه می‌شود. مربای به، مربای سیب، مربای بالهنگ، مربای پوست پسته و بادام، مویز، کرفس و گشنیز مفیدند. گوشت‌های مفید شامل جوجه‌مرغ، کبک، دراج و تیهو است.

بهترین غذای مفید برای بیماران جوجه‌مرغ است که می‌توان با توجه به مزاج با دارچین و زعفران، زیره سبز و سیاه، سماق و آبلیمو یا آب‌انار مصرف کرد. غذاهای مفید دیگر جوجه کباب، گوشت و مرغ پخته شده، چلوگشنیز و زرشک‌پلو است. صبحانه مورد توصیه، نان برشته سنگک همراه با مقدار کم کره محلی و مربای به یا مربای سیب و بالهنگ است. نوشیدنی‌های مناسب هم آب ‌به، آب‌ سیب، دمنوش به و شربت انار است.

منبع: بهداشت نیوز

Admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.