سه شنبه , اردیبهشت ۴ ۱۳۹۸
خانه / آشپزی / طرز تهیه حلیم خوشمزه و مقوی
طرز تهیه حلیم

طرز تهیه حلیم خوشمزه و مقوی

حلیم از صبحانه های بسیار مقوی و سیر کننده ی سنتی است که درایام ماه رمضان برای افطاری غالی است و طعم بی نظیر آن، وقتی با شکر و کمی کره و دارچین مخلوط شود فوق العاده است . در این قسمت از سایت روزاندیش با طرز تهیه حلیم آشنا خواهید شد.

مواد لازم:

گندم پوست کنده                                             ۵۰۰ گرم

 گوشت مرغ یا بوقلمون یا گوسفند                حدود ۵۰۰ گرم

پیاز                                                                ۱ عدد

 آب                                                                ۸-۱۰ لیوان

 نمک                                                              نصف قاشق چایخوری

 روغن حیوانی یا کره آب شده                      به مقدار لازم

 شکر و دارچین                                            به مقدار لازم برای تزیین

طرز تهیه حلیم :

ابتدا گندم را ۵ تا ۷ ساعت در آب خیس کنید و بگذارید تا خوب آب جذبش شود.

گوشت را همراه با ۲ لیوان آب داخل قابلمه کوچکی قرار دهید.

پیاز را پوست کرده و به ۴ قسمت تقسیم کنید و داخل گوشت بریزید .

شعله اجاق را روی درجه ملایم قرار دهید.

اجازه دهید تا گوشت خوب بپزد و وقتی گوشت پخت آنرا خوب خرد یا رشته رشته کنید.

گندم را با یک لیتر آب در قابلمه دیگری بریزید و روی اجاق بگذارید و با شعله ملایم انقدر بپزید تا نرم شود و دانه های آن له شوند.

دقت کنید ته نگیرد هر از چند دقیقه‌ای آنرا هم بزنید.

اگر قبل از نرم شدن گندم آب آن رو به اتمام گذاشت کمی آب گرم به آن بیفزاید.

دقت کنید که گندم باید خوب نرم شود و دانه های آن بصورت پوره نرم شوند .

حالا گندم نرم شده را که تقریبا به صورت مایع سفتی در آمده با گوشتی که قبلا اماده کرده اید مخلوط کنید و با حرارت بسیار ملایم بگذارید غلیظ شود.

دقت کنید در این مرحله حتما باید حلیم را زیر نظر داشته باشید تا ته نگیرد. حلیم باید نه زیاد سفت و نه زیاد شل و ابکی باشد ، چیزی مابین این حالت مد نظر میباشد.

پس از اماده شدن حلیم و در زمان مصرف روی آن را با دارچین ، روغن حیوانی یا کره داغ و شکر تزئین کنید .من از کنجد هم برای تزئین استفاده کردم.

بعضی ها حلیم را با نمک و ابلیمو نیز مصرف میکنند که میتوان بنابر سلیقه و عدات غذایی هر شخص حلیم را تزئین نمود.

تهیه وتنظیم سایت روزاندیش

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

آبگوشت خوشمره

تهیه آبگوشت خوشمزه با انجام این نکات

آبگوشت غذای اصیل ایرانی است که با ترکیب مواد مختلف تهیه می‌شود، اما شناخته شده‌ترین …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.