خانه / آشپزی / مربای زرشک ، مواد لازم و طرز تهیه آن
مربای زرشک

مربای زرشک ، مواد لازم و طرز تهیه آن

فصل پاییز فصل به بازاز آمدن زرشک تازه و خوشمزه و موقع تهیه انواع خوراکی‌ها با زرشک است. اینجا طرز تهیه مربای زرشک با زرشک قرمز را خواهید دید.

مواد لازم:

زرشک ا لیوان
شکر ۱ونیم لیوان
وانیل کمیمربای زرشک

مربای زرشک

طرز تهیه مربای زرشک

ابتدا زرشک را پاک کرده و کاملا شستشو دهید .

حدود ده دقیقه تا یک ربع زرشک را در آب سرد قرار دهید تا خاک های چسبیده شده به زرشک کاملا به وسیله اب شسته شود.

برای تهیه هر مقدار زرشک یک برابر و نیم آن شکر اضافه می‌کنیم مثلا اگر یک لیوان زرشک پاک کرده داریم یک لیوان و نیم شکر برای آن استفاده می‌کنیم.

بعد از اینکه زرشک را کاملا شستشو دادیم روی سبد ریخته تا آب آن تخلیه شود

.سپس درون یک ظرف مقداری زرشک ریخته و روی آن شکر می پاشیم و لایه لایه این کار را تا آخر ادامه داده و زرشک را با همین حالت شب تا صبح در یخچال میگذاریم.

.سپس ظرف را بیرون آورده روی شعله قرار داده .زیر شعله را متوسط می‌کنیم وقتی جوش آمد یکی دو جوش بیشتر نزند زیر شعله را خاموش می‌کنیم .

نوک قاشق چایخوری وانیل بدان افزوده و وقتی سردشد داخل ظرف ریخته و مصرف می‌کنیم .

تهیه وتنظیم : سایت روزاندیش

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

لیموناد هندوانه

لیموناد هندوانه و طرز تهیه آن

لیموناد هندوانه یک نوشیدنی گوارا و خوشمزه برای رفع عطش استدر روزهای گرم تابستونی هیچ چیز به …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.