خانه / آشپزی / مربای کدو حلوایی وطرز تهیه آن

مربای کدو حلوایی وطرز تهیه آن

 مربای کدو حلوایی ترد و شکننده و براق و خوشمزه است.در ادامه با طرز تهیه این مربا آشنا خواهید شد.

مواد لازم:

کدو حلوایی                  ۲ کیلو

شکر                              ۲ کیلو

گلاب                            نصف پیمانه

جوهر لیمو                    نصف قاشق چای‌خوری

آهک                             ۵ قاشق غذاخوری

دانه هل                       ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه آب آهک:

آهک را در ظرفی بریزید و حدوداً دولیترونیم تا سه لیترآب سرد روی آن بریزید و کمی هم مخلوط کنید تا آهک در آب تقریباً حل شود.

۲۰تا۱۵ دقیقه اجازه دهید تا مواد آهک ته نشین شود. و آب زلال آن را مصرف کنید و مواد ته نشین شده را دور بریزید.

طرز تهیه مربای کدو حلوایی :

کدو حلوایی را پوست بکنید و به ضخامت نیم سانت قالب بزنید و یا به هر شکلی که دوست دارید خرد کنید.

کدوهای قالب زده رادرون آب اهک آماده شده بریزید و ۲۴ ساعت در آب آهک بماند.

کدو حلوایی را از آب آهک خارج کنید و ۴-۵ ساعت در آب سرد بریزید و در طول این مدت ۳ بار آب آن را عوض کنید.

اکنون کدوتنبلها را درون قابلمه بزرگی ریخته و رویش آب میریزیم. به طوریکه روی کدوها را بپوشاند،

سپس روی حرارت قرار می دهیم کدوها بایستی حدود ۵ دقیقه بجوشد تا هم بپزد و هم آهک احتمالی آن برطرف شود.

اکنون آن را آبکش می کنیم. آبش را دور میریزیم و کدوها داخل آبکش باقی بماند.

شکر را در قابلمه بریزید و ۵ – ۶ لیوان آب درون آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد بعد شربت را از صافی رد کنید .

کدو را داخل شربت بریزید و اجازه دهید تا بجوشد

گاهی کف روی مربا را بگیرید .

وقتی شربت قوام آمد دانه هل و گلاب و جوهر لیمویی را که قبلاً در یک ق غ آب گرم حل کرده اید را داخل مربا بریزید .

بعد از ده دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش کنید .

تهیه وتنطیم:سایت روزاندیش

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

مربای لیمو ترش

مربای لیمو ترش وطرز تهیه آن

 مربای لیمو ترش نیاز به پختن نداره وبه مرور زمان آماده میشه.در ادامه با طرز …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.