خانه / آشپزی / مارمالاد آلبالو وطرز تهیه آن
مارمالاد آلبالو

مارمالاد آلبالو وطرز تهیه آن

مارمالاد آلبالو رنگ وطعم دلچسبی دارد وبه راحتی تهیه می‌شود. در ادامه با طرز تهیه آن آشنا خواهید شد.

مواد لازم:

آلبالو        ۳ کیلوگرم

ژلاتین     ۳ ورق

شکر        ۱.۵ تا ۲ کیلوگرم

طرز تهیه مارمالاد آلبالو

ابتدا آلبالو ها را می شوییم و دم  آنها را می گیریم و هسته آنها را در می آوریم.

سپس آنها را کمی له می کنیم و شکر را روی آن می ریزیم و می گذاریم ۲ الی ۳ ساعت بماند تا شکر، کمی آب شود.

 مواد را داخل یک قابلمه لعابی می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم و گاهی بهم می زنیم تا مارمالاد به جوش آید و کاملاً سفت شود.

 ژلاتین را در کمی آب جوش حل می کنیم و آن را داخل مارمالاد می ریزیم و می گذاریم یکی دو جوش بزند.

سپس آن را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم کمی خنک شود.

تهیه وتنظیم: سایت روزاندیش

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

مربای زرشک

مربای زرشک ، مواد لازم و طرز تهیه آن

فصل پاییز فصل به بازاز آمدن زرشک تازه و خوشمزه و موقع تهیه انواع خوراکی‌ها …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.