چهارشنبه , شهریور ۲۸ ۱۳۹۷
خانه / آشپزی / مربای پوست هندوانه وطرز تهیه آن
مربای پوست هندوانه

مربای پوست هندوانه وطرز تهیه آن

مربای پوست هندوانه یکی از مرباهای محلی استان همدان است. در ادامه با طرز تهیه این مربا آشنا خواهید شد.

مواد لازم:

پوست هندوانه                   ۱کیلو

آهک                                   ۱کیلو
شکر                                  ۱ کیکو
گلاب                                 نصف پیمانه
دانه هِل کوبید                 یک تا دو قاشق مرباخوری

طرز تهیه مربای پوست هندوانه

ابتدا آهک را در ظرفی می ریزیم دو یا سه کاسه بزرگ آب روی آهک ریخته و کاملا هم می زنیم.

سپس پوست های هندوانه را تمیز کرده تا حدی که تمامی قرمزی هندوانه گرفته شود، آنها را خرد کرده یا قالب می زنیم.

آب زلال آهک را صاف کرده و روی پوست هندوانه آماده شده می ریزیم و می گذاریم ۲۴ ساعت در آب آهک بماند

بعد آنها را خارج کرده با آب زیاد می شوییم.

این کار را چند بار تکرار می کنیم و بعد از هر بار شستن پوست هندوانه ها آب آن را خالی کرده و دوباره این کار را انجام می دهیم و با مقداری آب می گذاریم تا بپزد.

سپس پوست هندوانه ها را در صافی می ریزیم تا آب آن برود.

شکر را در ظرف لعابی مناسبی ریخته به اندازه سه لیوان آب روی آن می ریزیم و شکر را می جوشانیم.

شربت را صاف کرده و پوست هندوانه ها را در شربت ریخته روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید.

کف روی مربا را چند بار می گیریم. وقتی شربت قوام آمد دانه های هِل و گلاب را داخل مربا می ریزیم.

مربا باید کاملا شفاف وترد باشد. بعد مربا را از روی حرارت بر می داریم و در ظرف ریخته و پس از خنک شدن در یخچال نگهداری می کنیم.

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه رشته پلو

طرز تهیه رشته پلو برای ۴ نفر

رشته پلو  غذای خوشمزه‌ای است که بسیار سریع وراحت آماده می‌شودزمان آماده سازی مواد اولیه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.