خانه / آشپزی / مربای گل محمدی ، طرز تهیه و نکات لازم
مربای گل محمدی

مربای گل محمدی ، طرز تهیه و نکات لازم

مربای گل محمدی یکی از انواع مربا های محلی و اصیل منطقه آذربایجان است این مربا را می توانید در فصل گل محمدی در منزل به راحتی تهیه کنید. در ادامه مطلب  باطرز تهیه مربای گل محمدی آشنا خواهید شد.

مواد لازم:

گل محمدی                 ۱ کیلو

شکر                           ۲ کیلو

آبلیمو                        ۱ قاشق غذاخوری

هل                            ۱/۴قاشق چایخوری

آب                             به میزان لازم

طرز تهیه مربای گل محمدی

ابتدا گلها را پرپر کرده وتمیز شستشو دهید.

آن‌ها را درون آبکش بریزید تا آب اضافه آن خارج شود.

سپس گلبرگ‌ها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شوند.

 آب و شکر را باهم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاید.

وقتی شربت به غلظت رسید، گلبرگ‌ها را داخل شربت بریزید و حدود نیم ساعت زمان بدهید تا گل‌ها بپزند.

سپس آبلیمو، دانه هل خردشده  را به آن اضافه کنیدو اجازه دهید به جوش بیاید.

وقتی یک جوش کوچک زد، شعله را خاموش کنید.

در این مرحله، یک دم کنی روی قابلمه مربا قرار دهید و حدود ۲ ساعت زمان دهید تا دم بکشد و شربت به خورد گل‌ها برود و مربا خوشرنگ شود.

نکات لازم :

با حتما باید با گل محمدی مناطق کوهستانی تهیه شود. گل‌های مناطق کویری مثل کاشان بسیار تلخ هستند و فقط با چندین و چندبار جوشاندن و دور ریختن آب آن، تلخی‌شان گرفته می‌شود که در این صورت دیگر هیچ خاصیتی از گل‌ محمدی باقی نمی‌ماند

برای اطمینان ار نوع گلبرگ می‌توانید به صورت خام از گل‌ها بخورید و ببینید که تلخ هستند یا خیر.

تهیه وتنظیم :سایت روزاندیش

 

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه سنتی و خوشمزه

سمبوسه یک غذای محبوب جنوبی است که طعم و مزه تند و لذیذی دارد. این …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.