خانه / آشپزی / ماهی شکم پر خوشمزه ومجلسی ،مواد لازم وطرز تهیه آن بدون نیاز به فر
ماهی شکم پر

ماهی شکم پر خوشمزه ومجلسی ،مواد لازم وطرز تهیه آن بدون نیاز به فر

ماهی شکم پر یکی از غذاهای ایرانی ومجلسی است  . این غذا را هم می‌شود داخل فر پخت وهم بدون استفاده از فر و در ماهیتابه سرخ کرد .در اینجا با طرز تهیه ماهی شکم پر بدون استفاده از فر آشنا می‌شوید

مواد لازم برای ماهی شکم پر 

آبلیمو                  به میزان لازم

سیر                    ۱تا ۲حبه

 رب انار                ۳قاشق غذاخوری

کنجد                 ۲قاشق غذاخوری

پودرگردو          ۲قاشق غذاخوری

ماهی (سفید)    ۱عدد

ادویه                به میزان لازم

سبزی معطر      ۱۰۰گرم

طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر

ابتدا ماهی سفید تازه را پس از تمیز کردن کاملاً شستشو دهید و خشک کنید و شکم آن را برشی طولی دهید و با دقت تمام محتویات شکمش را خالی کنید،حال داخل شکم را کاملا بشویید و کمی نمک و آبلیمو بزنید و کنار بگذارید.

در این فاصله، سبزی ها را خرد کرده و به همراه نمک، فلفل، ادویه، کنجد و گردوی ساییده شده و یا ریز خرد شده و  رب انار و سیر رنده شده مخلوط کنید. با یک قاشق درون ماهی را پر کنید و لبه هایش را مرتب بدوزید.شما الان دو راه برای پخت ماهی دارید.

در یک تابه مناسب به مقدار کافی روغن سرخ کردنی بریزید و درون آن ماهی را با حرارت کم طبخ کنید و همان طور سرو کنید.

درون قابلمه ای مقداری کره بریزید و مقداری از مواد داخل شکم را در آن تفت داده و ماهی را هم جداگانه کمی تفت بدهید و بعد ماهی را روی مواد قرار داده و یک استکان آب داغ مخلوط شده با رب انار روی آن بریزید و اجازه دهید کمی بپزد و بعد سرو کنید.

نکات

۱_میزان موادی که در بالا گفته شده است متناسب با اندازه ماهی تغییر می کند.

۲_داخل شکم ماهی را خیلی پر نکنید چون دوخته نمی شود.

 

تهیه وتنظیم: سایت روزاندیش

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

مربای زرشک

مربای زرشک ، مواد لازم و طرز تهیه آن

فصل پاییز فصل به بازاز آمدن زرشک تازه و خوشمزه و موقع تهیه انواع خوراکی‌ها …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.