خانه / آشپزی / طرز تهیه رولت بادمجان با گوشت چرخ کرده وپنیر پیتزا مرحله به مرحله
طرز تهیه رولت بادمجان

طرز تهیه رولت بادمجان با گوشت چرخ کرده وپنیر پیتزا مرحله به مرحله

رولت بادمجان غذای خوشمزه‌ای است .هر کسی که بادمجان را دوست داشته باشد حتما از این غذا خوشش می‌آید .در اینجا با طرز تهیه رولت بادمجان آشنا می‌شویم.

مواد لازم:

بادمجان                     ۴ عدد

سیر                            ۵  حبه

پیاز بزرگ                    ۱ عدد

گوجه فرنگی                ۳عدد

گوشت چرخ کرده       ۲۵۰ گرم

رب گوجه فرنگی        ۲ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا                   ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای              ۱ عدد

نمک وفلفل                 به میزان لازم

روغن                         به میزان لازم

طرز تهیه رولت بادمجان

۱-آماده کردن بادمجان‌ها

ابتدا بادمجان ها را پوست می‌گیریم و پس از پوست کندن آنها را به صورت باریک برش می زنیم و مقداری نمک روی بادمجان ها می ریزیم تا آب موجود در آنها خارج شود.

حدود ۳۰ دقیقه زمان نیاز است تا بادمجان ها آماده سرخ کردن شوند.

پس از گذشت این مدت بادمجان ها را آبکشی می کنیم .

پس از خشک شدن بادمجان ها آنها را به همراه مقداری روغن در یک تابه به خوبی سرخ می کنیم تا رنگشان طلایی شود.

۲- آماده کردن مواد داخل بادمجان

بعد سیر و پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن در یک تابه تفت می دهیم.

پس از اینکه سیر و پیاز نرم شدند گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم و تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت تغغیر کند.

پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد ۱ عدد از گوجه فرنگی ها  وفلفل دلمه ای را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

باید مواد را خوب تفت دهیم تا آب موجود در تابه تبخیر شود.

پس از آن رب گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم.

پس از اینکه مواد را خوب تفت دادیم تابه را از روی حرارت بر می داریم.

بعد مقداری از مایه گوشت را در وسط هر ورق بادمجان می ریزیم و بادمجان ها رو مانند رولت رول می کنیم

بعد با خلال دندان از باز شدن رولت ها جلوگیری می کنیم.

پس از اینکار مقداری پنیر پیتزا روی هر رولت بادمجان می ریزیم.

تمام بادمجان ها را به همین صورت رول می کنیم و داخل یک ظرف پیرکس می چینیم.

پس از اینکه تمام رولت های بادمجان را در ظرف چیدیم آنها را در فر قرار می دهیم تا پنیر روی رولت ها طلایی شود.

در همین زمان می توانیم سس گوجه فرنگی را آماده کنیم. برای این منظور گوجه فرنگی ها را خرد می کنیم و در یک تابه می ریزیم.

مقداری روغن مایع ، نمک و فلفل سیاه به گوجه فرنگی ها اضافه می کنیم .

اجازه می دهیم سس با حرارت ملایم جا بیفتد و آب موجود در تابه تبخیر شود.

پس از آماده شدن سس گوجه فرنگی آن را فورا روی رولت های بادمجان می ریزیم و غذا را به صورت گرم سرو می کنیم.

طرز تهیه رولت بادمجانتهیه وتنظیم:سایت روزاندیش

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

مربای زرشک

مربای زرشک ، مواد لازم و طرز تهیه آن

فصل پاییز فصل به بازاز آمدن زرشک تازه و خوشمزه و موقع تهیه انواع خوراکی‌ها …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.