خانه / آشپزی / طرز تهیه شیربرنج خوشمزه وخوش عطر ،مرحله به مرحله

طرز تهیه شیربرنج خوشمزه وخوش عطر ،مرحله به مرحله

شیر برنج  غذای خوشمزه‌ای است وخیلی‌ها اونو دوست دارند وهمیشه درست می‌کنند. این غذا رو در ماه رمضان بیشتر درست می‌کند.در اینجا با طرز تهیه شیربرنج  آشنا میشیم.

امیدوارم از خوردن اون لذت ببرین.

مواد لازم

برنج                ۱ پیمانه

شیر                 ۴ پیمانه

شکر                ۱/۵پیمانه

پودرهل           مقداری

گلاب              ۱ پیمانه

خامه              ۲یا۳ قاشق

طرز تهیه شیربرنج

برنج رو با دو پیمانه آب روی حرارت میذاریم و اونقدر میپزیم تا کاملا وا بره. میتونید از برنج نیم دونه هم استفاده کنید.

برنج رو با آب میپزیم

بعد از اینکه برنج کاملا پخت، اگر از برنج کامل استفاده کرده بودید و نیم دونه نبود با پشت قاشق سعی کنید کمی برنج رو له کنید.

برنج باید پخته شده و شفته شود.

بعد هم شیر رو به همراه خامه اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید تا به جوش بیاد. فقط در این بین مراقب باشید که شیر برنجتون سر نره.

بعد از به جوش اومدن شکر و پودر هل رو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا کالا حل بشه.

این مقدار شکر به اندازه شیرینی متوسط هست. پس شیرینیش رو هم تست کنید و اگر به نظرتون کم بود باز هم شکر اضافه کنید. گهگاهی هم بزنید تا سر نره.

این کار رو ادامه بدید تا حدود یک ساعت و نیم شیر برنج کاملا جا بیفته و بافتی مثل شله زرد پیدا کنه.

توی این زمان مقداری از حجم شیر برنجتون هم به دلیل تبخیر شیر کم میشه.

در ده دقیقه آخر هم گلاب رو اضافه کنید.

بعد از اینکه شیر برنجتون بافتی مثل شله زرد پیدا کرد و کاملا جا افتاد زیرش رو خاموش کنید.

توصیه میکنم تا داغه در ظرف مورد نظرتون بکشید، چون وقتی که خنک بشه سطح روش یک لایه میبنده و برای توی ظرف کشیدن ظاهر مناسبی نداره.

بعد میتونید به سلیقه خودتون تزئین کنید.

تهیه وتنظیم سایت روزاندیش

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

مارمالاد آلبالو

مارمالاد آلبالو وطرز تهیه آن

مارمالاد آلبالو رنگ وطعم دلچسبی دارد وبه راحتی تهیه می‌شود. در ادامه با طرز تهیه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.