خانه / آشپزی / طرز تهیه شله زرد

طرز تهیه شله زرد

شله زرد یکی از مناسب ترین انتخاب ها برای دسر هست. البته کمی سنگینه و بهتره به مقدار کم سرو بشه. ولی از نظر موادی که در اون به کار میره مثل زعفران و خلال بادام و پسته بسیار مغذی هست و همچنین طعم فوق العاده ای داره.باما همراه باشید تا طرز تهیه شله زرد را برایتان آموزش دهیم.

مواد لازم :

۱-برنج                            ۱ کیلو

۲- شکر                           ۲کیلو

۳- روغن                        ۱۵۰ کرم

۴- زعفران سائیده         یک ونیم مثقال

۵- گلاب                        یک پیمانه

۶- خلال بادام                ۱۵۰ گرم

۷-خلال پسته                ۵۰ گرم

۸- دارچین                     ۲ تا ۳ قاشق

طرز تهیه شله زرد

برنج را پیمانه می‌کنیم و۶ تا ۷ برابر آب برای آن در نظر می‌گیریم(مقدار آب شله زرد بستگی به نوع برنج دارد ).بعد از شستشوی برنج با ۶ برابر آب آن را روی شعله قرار می‌دهیم تا به جوش آید.گاهی کف برنج را می‌گیریم وقتی مغز برنج کاملا نرم شد شکر را داخل برنج ریخته ومرتب به هم می‌زنیم تا شله زردکاملا جا بیفتد.اگر شله زرد سفت بود باز هم مقداری آب به آن اضافه می‌کنیم.بعد زعفران جل شده را اضافه می‌کنیم.سپس روغن را داغ کرده وبه آن اضافه می‌کنیم.

کمی از باذام را کنار گذاشته وبقیه را به همراه گلاب داخل شله زرد ریخته وخوب مخلوط می‌کنیم.درشله زرد را می‌بندیم ودر صورت داشتن فر،شله زرد را می‌گذاریم نیم ساعت کف فر با حرارت ملایم بماند.واگر فر نبود زیر شعله گاز را کم کرده نیم ساعت روی حرارت خیلی کم می‌گذاریم بماندتا کاملا جابیفتد..بعد آن را در ظرف مورد نظر ریخته وروی آن را با دارچین وخلال پسته وبادام تزئین می‌کنیم.

تهیه وتنظیم:سایت روزاندیش

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

لواشک آلبالو

طرز تهیه لواشک آلبالو

لواشک آلبالو  یکی از خوشمزه ترین انواع لواشک‌ خانگی است. برای تهیه لواشک آلبالو باید …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.