پای سیب

طرز تهیه پای سیب خوشمزه

در بین کیک‌ها، کیک پای سیب از آنهایی است که طرفداران فراوان و طعمی به یاد ماندنی دارد. این کیک را می‌توانیم برای مهمانان عید هم حاضر کنیم و با چای یا دیگر نوشیدنی‌های گرم سرو کنیم.

مواد لازم:

سیب زرد پوست کنده ۱ عدد
آرد ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل به میزان دلخواه
بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
قالب کاغذی به تعداد لازم
کره  ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱۲۵ گرم
پودر دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه پای سیب:

فر را از حدود ۲۰ دقیقه قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم.
سیب پوست کنده شده را به حلقه ها یا قطعاتی با ضخامت حدود نیم سانت برش می‌زنیم.
 زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا میکنیم، سفیده را با دور تند همزن ۳-۴ دقیقه میزنیم تا خودش را بگیرد
بعد کره را که هم دمای محیط شده با پودر قند با همزن میزنیم تا جایی که رنگش کمی روشن شده و یکم حالت سبک پیدا کند.سپس زرده ها و وانیل ر اضافه میکنیم و کمی با همزن میزنیم.آرد و بیکینگ پودر را کم کم الک و به موادمون اضافه می‌کنیم و با دور آرام همزن مخلوط میکنیم.
وقتی کاملا یکدست شد سفیده تخم مرغ فرم گرفته رابه مواد اضافه میکنیم و با لیسک خیلی آرام بصورت دورانی مخلوط می‌کنیم.
این مرحله  چون خمیر ما کمی سفت شده مخلوط کردنش کمی سخت است.
سپس در قالب‌های کاغذی اول یک لایه نازک از مواد، کمی دارچین، سیب حلقه شده، دارچین و دوباره مواد پای را می‌ریزیم.
حالا قالب ها رو به مدت ۲۰ دقیقه توی فر دهید (۳-۴ دقیقه آخر را هم توسط شعله بالای فر، به برشته شدن روی آن اختصاص دهید)

بعد از پخت روی پای سیب کیکی کمی پودر قند الک کنید .

پای سیب

 

نکات مهم:

چند نکته مهم برای تهیه پای سیب: قالب را بیشتر از دو سوم پر نکنین. چون به شدت پف میکند و سر ریز می‌شود.

اگر دوست داشتید تعداد بیشتری کیک داشته باشید می‌توانید قالب‌ها را کوچکتر انتخاب کنید.

می‌توانید به جای قالب کاغدی از یک ظرف مناسب استفاده کنید و بک کیک بزرگ داشته باشید.

 

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

دم کردن زعفران

دم کردن زعفران با روش‌های مختلف

زعفران، گران ترین ادویه در جهان است که رنگ ، طعم و بوی خارق العاده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.