گل کلم سوخاری

گل کلم سوخاری و طرز تهیه آن

گل کلم سوخاری از انواع غذاهای سوخاری است که جدیدا طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است. این غذا بسیار خوشمزه است اگر شما هم طرفدار سبزیجات سوخاری شده هستید تا پایان این مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیه گل کلم سوخاری آشنا شوید.

مواد لازم:

  • گل کلم ۸۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد سوخاری به اندازه کافی
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • پاپریکا و پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه گل کلم سوخاری

ابتدا گل کلم را  با دست تکه تکه کنید و خوب بشویید.
سپس در یک قابلمه مناسب چند لیوان آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید.

در ادامه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید و پس از به جوش آمدن آب گل کلم ها را به مدت چند دقیقه داخل آب جوش قرار دهید.

 پس از اینکه گل کلم ها نرم شدند آنها را از آب جوش خارج کنید و آبکشی کنید. گل کلم ها را باید با یک دستمال تمیز به خوبی خشک کنید.

در مرحله بعدی  تخم مرغ ها را  در یک ظرف بشکنید و به همراه نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به خوبی مخلوط کنید.

در یک کاسه دیگر آرد سوخاری را به همراه پودر سیر و پاپریکا مخلوط کنید و جلوی دستتان قرار دهید.

در مرحله پایانی یک تابه گود و جادار روی حرارت قرار دهید و به قدری روغن داخل تابه بریزید که گل کلم ها  داخل تابه شناور باشند. حرارت زیر تابه باید کاملا ملایم باشد تا گل کلم ها به خوبی سرخ شوند.

در این مرحله یک تکه گل کلم بردارید و درون کاسه حاوی تخم مرغ بزنید تا تمام قسمت های گل  کلم آغشته به تخم مرغ شود سپس آنرا درون آرد سوخاری بزنید سپس داخل روغن بیندازید تا سرخ شوند.

به همین ترتیب تمام گل کلم ها را سرخ کنید و با سس دلخواه سرو کنید.

گل کلم سوخاری

نکته مهم:

توجه داشته باشید که گل کلم ها فقط باید در حدی داخل آب جوش بمانند که کمی نرم شوند.زیرا اگر بیش از حد داخل آب جوش بمانند له می شوند و ظاهرشان خراب می شود.

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

دم کردن زعفران

دم کردن زعفران با روش‌های مختلف

زعفران، گران ترین ادویه در جهان است که رنگ ، طعم و بوی خارق العاده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.