تهیه فلافل

طرز تهیه فلافل در منزل

فلافل از غذاهای پرطرفدار بین ما ایرانیان است که ریشه آن عربی است و به غذای جنوبی معروف است. مواد اولیه و اصلی  فلافل را نخود، که از دسته حبوبات‌های مقوی است، تشکیل داده است.برای آشنایی با طرز تهیه فلافل با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  • نخود :۳ پیمانه نخود
  • سیب زمینی :۱ عدد سیب زمینی
  • سیر :۳ حبه
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • نعناع خشک :به مقدار لازم
  • ادویه (نمک فلفل زردچوبه پودر زیره) :به مقدار لازم

طرز تهیه فلافل :

ابتدا نخود را از شب قبل  و یا حتی ۲ شب قبل خیس کنید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.

بعد نخود را در آبکش بریزد تا آب اضافه آن خارج شود.
بعد آن را به همراه
پیاز و سیب زمینی داخل چرخ گوشت بریزیدو دو بار چرخ کنید تا همه مواد کاملا با هم له و یکدست شوند. ادویه ها و نعناع خشک را هم به مخلوط فلافل اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد کاملا باهم مخلوط شوند.

سپس مواد را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید تا کمی خودش را بگیرد و سفت شود.
داخل ماهیتابه ای مناسب به مقدار کافی روغن بریزید به طوری که روی فلافل ها را بگیرد. بعد مواد فلافل را با دست و یا قالب فرم دهید و داخل روغن بیندازید تا سرخ شوند.
وقتی دو طرف فلافل‌ها سرخ شدند آنها را روی دستمال کاغذی روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود و بعد به همراه خیار شور و گوجه  و کاهو میل کنید.
تهیه فلافل

نکات لازم :

از ظرف گود و کوچک استفاده شود تا میزان روغن کمتری استفاده شود و هم باعث شود فلافل مغر پخت شود.

 برای طرز تهیه فلافل نخود به خاطر آن که نفاخی نخود گرفته شود، بهتر است که آن را چند روز قبل خیس کنید و هر بار آب آن را دور بریزید

 هنگام تهیه فلافل دقت کنید که نخودها را زیاد چرخ نکنید تا له نشوند زیرا در این صورت مایه فلافل وا می‌ رود. البته بهتر است خیلی هم نخودها درشت نباشند که زیر دندان احساس شوند

بهترین ادویه برای پخت فلافل زیره است البته فرقی نمی‌ کند که شما زیره سیاه اضافه می‌کنید یا سبز. افزودن زیره به فلافل به هضم بهتر آن کمک خواهد کرد.

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

بورانی بادمجان

بورانی بادمجان + مواد لازم و طرز تهیه

بورانی بادمجان یکی از چاشنی‌های خوشمزه شمالی است که عطر و طعم  آن به خاطر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.