بورانی بادمجان

بورانی بادمجان + مواد لازم و طرز تهیه

بورانی بادمجان یکی از چاشنی‌های خوشمزه شمالی است که عطر و طعم  آن به خاطر بوی بادمجان کبابی و سیر واقعا هوس انگیز است. در ادامه این مطلب طرز تهیه بورانی بادمجان را برای شما عزیزان آموزش می‌دهیم تا در صورت تمایل آن را درست کرده و از خوردن آن در کنار غذا لذت ببرید. با ما همراه باشید.

مواد لازم :

  •  ماست چکیده: ۲ پیمانه
  •  بادمجان بزرگ: ۲ عدد
  • سیر رنده شده: ۱ الی ۲ حبه
  • نعنا خشک :به مقدار لازم
  • نمک :به مقدار لازم

طرز تهیه بورانی بادمجان :

ابتدا روی بادمجان‌ها چند سوراخ با چنگال ایجاد می‌کنیم.
سپس آن‌ها را با پوست روی حرارت گاز یا منقل قرار می‌دهیم . اگر از گاز استفاده می‌کنید بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید.
بادمجان‌ها را هر چند وقت یک بار زیر و رو می‌کنیم تا همه جای آن کبابی شود.
بعد از کبابی شدن آن را می‌گذاریم تا خنک شود و پس از خنک شدن پوست آن‌ها را می‌کنیم.
سپس آن‌ها را کمی له کرده و می‌گذاریم خنک شود.
حالا ماست چکیده، بادمجان کبابی سرد شده، سیر و نمک را داخل یه کاسه می‌ریزیم و خوب با هم مخلوط  می‌کنیم وبا نعنا آن را  با نعناع تزئین می‌کنیم.
بعد برای چند ساعت آن را داخل یخچال قرار می‌دهیم تا مزه‌ها به خورد هم برود … نوش جان

بورانی بادمجان

نکته:

برای کباب کردن بادمجان‌ها می‌توانید از فر هم استفاده کنید ولی عطر آن روی گاز یا منقل خیلی بهتر شده و کاملا دودی و خوش عطر می‌شود.

تهیه و تنظیم: سایت روزاندیش

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

تهیه فلافل

طرز تهیه فلافل در منزل

فلافل از غذاهای پرطرفدار بین ما ایرانیان است که ریشه آن عربی است و به غذای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.