طرز تهیه اکبر جوجه

طرز تهیه اکبر جوجه خوشمزه در منزل

اکبر جوجه یکی از غذاهای محلی استان مازندران است که طرفداران بیشماری نیز دارد. طرز تهیه اکبر جوجه در عین حال که ساده است، اما نکات ظریفی نیز دارد که رعایت آنها باعث ایجاد طعم اصلی این غذا می‌شود.برای آشنایی با طرز تهیه و نکات لازم با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  • جوجه: یک کیلوگرم
  • آب: نصف لیوان
  • کره: ۱۵۰ گرم
  • نمک و فلفل :به میزان لازم
  • زعفران: به میزان لازم
  • رب‌ انار شیرین :به میزان لازم
  • آب‌لیمو به میزان لازم
  • روغن مایع :به میزان لازم
  • پیاز: ۳ عدد در صورت تمایل

طرز تهیه اکبر جوجه:

برای تهیه اکبر جوجه اصل مازندرانی بهتر است از جوجه مرغ یک‌ماهه استفاده کنید. اگر جوجه کوچک پیدا نکردید، از ران کامل مرغ استفاده کنید.

جوجه‌ها را از شب قبل در آب‌لیمو و کمی آب، نمک و فلفل  و زعفران  و پیاز حلقه حلقه شده مزه دار کنید.

اگر زیاد فرصت ندارید، ۲ تا ۳ ساعت هم برای مزه دار شدن جوجه‌ها کافی است. تمام قسمت‌های جوجه را به این مواد آغشته کنید.

اکبر جوجه اصل مازندرانی باید در روغن بخار ‌پز شود. برای این کار نصف فنجان آب در قابلمه بریزید.

کره و روغن مایع را هم بیفزایید. پیازها را جدا کنید.

تکه‌های جوجه یا ران را به آب و روغن اضافه کنید. توجه داشته باشید که آب و روغن روی جوجه‌ها را بپوشاند.

 جوجه‌ها کم‌کم آب می‌اندازند.

جوجه‌ها باید حدود دو ساعت در آب و روغن پخته و سرخ شوند تا حسابی خوش‌رنگ شوند.

وقتی اکبر جوجه آماده شد، آن را با رب انار  و برنج زعفرانی سرو کنید. نوش جان

اکبر جوجه

نکته:

برای تهیه اکبر جوجه اصل مازندرانی می‌توانید پیاز و زعفران را حذف کنید. استفاده از پیاز و زعفران سلیقه‌ای است و معمولاً در اکبر جوجه اصلی استفاده نمی‌شود.

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

تهیه فلافل

طرز تهیه فلافل در منزل

فلافل از غذاهای پرطرفدار بین ما ایرانیان است که ریشه آن عربی است و به غذای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.