خانه / آشپزی / طرز تهیه آش اسفناج با گوشت چرخ کرده قلقلی
آش اسفناج

طرز تهیه آش اسفناج با گوشت چرخ کرده قلقلی

آش از غذاهای خوشمزه و سنتی ایران است و انواع مختلفی دارد . در روزهای سرد زمستان خوردن یک آش داغ در کنار اعضای خانواده واقعا دلچسب است.در ادامه با طرز تهیه آش اسفناج که بسیار خوشمزه است آشنا می‌شوید . با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده :۲۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
اسفناج :۴۰۰ گرم
برنج خام: نصف پیمانه
رشته :۷۰ گرم
کشک: به مقدار لازم
پیاز داغ و سیرداغ: به مقدار لازم
نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه آش اسفناج با گوشت قلقلی:

ابتدا برنج را شسته و به همراه مقداری آب داخل یه قابلمه بزرگ بریزید و صبر کنید تا برنج کاملا پخته و تقریبا له شده و لعاب بیندازد.
وقتی برنج نرم شد، ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری سیر داغ به آن اضافه کنید.

سپس یک عدد پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. حالا گوشت چرخ کرده، پیاز و نمک و فلفل را داخل یک کاسه خوب با هم ورز دهید و گوشت‌های قلقلی کوچک درست کنید.
سپس گوشت‌های قلقلی را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خودشان را بگیرند.
اسفناج‌ها را خرد کنید و به مواد اضافه کنید. بهتر است اسفناج داخل آش را درشت خرد کنید تا ظاهر آش بهتر شود.

وقتی سبزی پخت، رشته را هم اضافه کنید و خوب آش را هم بزنید تا رشته‌ها به هم نچسبند. صبر کنید تا رشته‌ها خوب پخته و ضخیم شوند.
سپس به مقداری که دوست دارید به آش کشک هم اضافه کنید و صبر کنید تا آش جا بیفتد.
در کل طول مدت پخت حرارت باید ملایم باشد.

در نهایت به آش نعنا داغ هم اضافه کنید. نمک و فلفل آن را هم چک کنید و در صورت لزوم اضافه کنید.
آش آماده است. در ظرف مناسب سرو کرده و با نعنا داغ، پیاز داغ و کشک و سیر تزیین کنید.نوش جان

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

سوپ کرفس

سوپ کرفس + مواد لازم و طرز تهیه

سوپ کرفس یک از انواع سوپ‌هاست که بسیار خوشمزه و مقوی است و شما می‌توانید …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.