خانه / آشپزی / ترایفل توت فرنگی + مواد لازم و طرز تهیه
ترایفل توت فرنگی

ترایفل توت فرنگی + مواد لازم و طرز تهیه

ترایفل یک دسر ساده، سریع و فوق‌العاده خوشمزه است و انواع مختلفی دارد.این روزها که فصل توت فرنگی است می‌توانید ترایفل توت فرنگی درست کنید و از خوردن آن کنار اعضای خانواده لذت ببرید.در ترایفل هم می‌توان از کیک اسفنجی استفاده کرد و هم از بیسکویت . در  نوع ایتالیایی از بیسکویت استفاده می‌شود که من هم در اینجا از بیسکویت استفاده کردم .

مواد لازم:

توت فرنگی: به میزان لازم
بیسکویت خرد شده: به میزان لازم
شکر: ۵ قاشق غذاخوری
شیر:۲ پیمانه
پودر کاسترد: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترایفل توت فرنگی :

اول یک چهارم پیمانه از شیر را برمی‌داریم و  پودر کاسترد را داخل   آن  می‌ریزیم و به هم می‌زنیم تا حل شود.
بقیه شیر  را  به همراه شکر داخل قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا بجوشد.
وقتی شیر جوشید حرارت راکم می‌کنیم و شیر و کاسترد رو اضافه می‌کنیم و سریع هم می‌زنیم.
به هم زدن ادامه می‌دهیم تا مثله فرنی سفت شود.
بعد آن را از روی حرارت برداشته  و روی آن را با نایلون فریزر می‌پوشانیم  تا رویه نبندد و خنک شود.
بیسکویت‌ها را داخل یک کیسه نایلونی ریخته و حسابی می‌کوبیم تا خوب خرد شوند.
سه تا از توت فرنگی‌ها را ورقه ورقه کرده و بقیه را خرد می‌کنیم.
حالا کف یک ظرف شیشه ای خوشگل را با بیسکویت می‌پوشانیم.
ورقه‌های  توت فرنگی  را مانند شکل زیر به دیواره‌ی ظرف می‌چسبانیم.

ترایفل توت فرنگی

حالا  توت فرنگی‌های خورد شده  را  روی بیسکویت‌ها می‌ریزیم بعد کاسترد را اضافه می‌کنیم تا جایی که  توت فرنگی‌های دیواره به طور کامل زیر کاسترد بروند.

اگر تمایل داشته باشید از خامه استفاده کنید در این مرحله یکلایه خامه روی کاسترد می‌ریزید.
بعد دوباره از اول لایه‌ها را تکرار می‌کنیم تا جایی که ظرف ما پر شود.

در آخر روی آن را با توت فرنگی تزیین می‌کنیم وبرای ۶ الی ۷ ساعت آن را در یخچال قرار می‌دهیم تا خودش را بگیرد و حسابی خوشمزه شود.

ترایفل توت فرنگی

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

سوپ کرفس

سوپ کرفس + مواد لازم و طرز تهیه

سوپ کرفس یک از انواع سوپ‌هاست که بسیار خوشمزه و مقوی است و شما می‌توانید …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.