خانه / آشپزی / طرز تهیه خورشت کرفس خوشمزه و مجلسی
خورشت کرفس

طرز تهیه خورشت کرفس خوشمزه و مجلسی

خورشت کرفس یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایران است.این خورشت را هم می‌توان با گوشت تهیه کرد و هم با مرغ.ما در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه خورشت کرفس با گوشت گوسفندی آشنا کنیم. اگر تمایل دارید که این خورشت خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده خود لذت ببرید با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  • کرفس: ۶۰۰ گرم
  • گوشت خورشتی گوسفندی: ۴۰۰ گرم
  • پیاز: ۱عدد
  • لیمو عمانی: ۲ عدد
  • نعناع تازه خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذا خوری
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت کرفس :

ابتدا کرفس طرد و تازه را پاک کنید یعنی ساقه‌ها را از برگ‌ها جدا کنید.
سپس بعد از شستن آن‌ها برگ‌های آن را ریز خرد کنید و با نعنا و جعفری خرد شده ترکیب کنید و سرخ کنید.
ساقه‌های کرفس را به اندازه‌های یکسان برش بزنید و آن‌ها را هم جدا سرخ کنید و کنار بگذارید.

بعد پیاز را نگینی خرد کرده و  در کمی روغن تفت دهید بعد از طلایی شدن پیاز گوشت را که به صورت خورشتی تکه تکه کرده‌اید داخل پیاز بریزید و به تفت دادن ادامه دهید.
بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد و کمی سرخ شد زرد چوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید و بعد از چند لحظه رب گوجه فرنگی را بریزید و به هم زدن ادامه دهید تا خامی رب از بین برود.

در این مرحله آب را اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا گوشت آرام آرام بپزد.
بعد از اینکه گوشت نیم پز شد ساقه‌های کرفس به همراه برگ‌ها و نعنا جعفری را اضافه کنید .
نمک و لیمو عمانی را هم اضافه کنید و دوباره اجازه دهید که خورشت آرام آرام بپزد و جا بیفتد.

این خورشت مانند خورشت قرمه سبزی باید حسابی جا بیفتد تا خوشمزه شود.
بعد از آماده شدن آن را در کنار برنج زعفرانی و مخلفات دیگر سرو کنید. نوش جان

خورشت کرفس

تهیه و تنظیم: سایت روز اندیش

درباره ی Admin

مطلب پیشنهادی

سوپ کرفس

سوپ کرفس + مواد لازم و طرز تهیه

سوپ کرفس یک از انواع سوپ‌هاست که بسیار خوشمزه و مقوی است و شما می‌توانید …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.